Assassin's Creed III PC, PS3, PS4, SW, WIIU, X360, XBOXONE

Az Assassin's Creed-sorozat harmadik része: irány az amerikai függetlenségi háború!

Pereli a Ubisoftot az Assassin's Creed atyja

Patrice Désilets betartotta az ígéretét, 400 ezer dolláros kártérítést követel a Ubisofttól, és meg akarja venni a jelenleg parkolópályára tett 1666 projektet. A kiadó kész bíróságra menni az ügyben.

2015 májusában jön az Assassin's Creed-film

A 20th Century Fox bejelentette, hogy az Assassin's Creed-mozifilm 2015 májusában kerül a filmszínházakba. A Michael Fassbender főszereplésével készülő alkotás az első videojáték alapján íródott.

Lelőtte a Ubisoft az 1666 munkálatait

Megvan, miért távozhatott, illetve rúghatták ki az Assassin's Creed atyját, a Ubisoft bejelentette, hogy a THQ-tól magával hozott 1666 című projektjének fejlesztését meghatározatlan ideig felfüggeszti.

Rekorder az Assassin's Creed III

A Ubisoft közzétette aktuális pénzügyi jelentését, amiből megtudtuk, hogy az Assassin's Creed III rekordszámokat produkált, és maga az Assassin's Creed-széria is a generáció egyik legfontosabb címévé vált.

Emlékeztető - nyerj Assassins Creed: Árulást

A Gamekapocs és a Balbu könyváruház közös nyereményjátékában kisorsolunk egyet a frissen megjelent Assassin’s Creed: Árulás című könyvből. Válaszolj helyesen a kérdésekre, és zsebeld be a jutalmad!

Az Assassin's Creed producerét is kirúgták

Valami történik Montrealban, kérem, csak senki nem tudja, hogy mi. Nem sokkal azután, hogy Patrice Desilets "elhagyta" a Ubisoftot, az Assassin's Creed producerét is lapátra tették.

Kirúgta a Ubisoft az Assassin's Creed atyját

Patrice Desilets egyszer már elhagyta a Ubisoftot, aztán a THQ csődje miatt visszatért, most pedig kirúgták. A kiadó szerint Desilets önként távozott, Desilets viszont azt mondta, konkrétan biztonsági őrök vezették ki.

Látnivalókon az Assassin's Creed III új DLC-je

Mától érhető el az Assassin’s Creed III: The Tyranny of King Washington DLC-jének harmadik fejezete, a The Redemption. A zsarnok elnök története ezennel lezárul, reméljük, hogy az amerikai nép javára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten majdnem minden platformon lesz megjelenés, egy-kettő közülük akár még érdekes is lehet. Persze csütörtökön mindenki moziba megy, mert jön a Vasember harmadik része.

Rajongói munka: Assassin's Creed Duel

Egy volt Ubisoft-fejlesztő poénból ütötte össze az Assassin's Creed Duel koncepcióját, ami egy Super Smash Bros.-sorozatra hajazó anyag, Assassin's Creed-körítéssel természetesen.