Assassin's Creed III PC, PS3, PS4, SW, WIIU, X360, XBOXONE

Az Assassin's Creed-sorozat harmadik része: irány az amerikai függetlenségi háború!
1361902500

Assassin's Creed IV - tényleg kalózos lesz?

Egy, a Kotaku birtokába jutott plakát szerint az Assassin's Creed IV alcíme valóban Black Flag lesz, és a korábbi híreknek megfelelően tényleg a kalózok világába kalauzol majd el bennünket. Már holnap bejelenthetik.
1361398245

Extra kiadást kapnak a Ubisoft sikercímei

Lapértesülések szerint idén tavasszal érkezik az Assassin's Creed III: Washington Edition és a Ghost Recon: Anthology. Előbbihez megkapjuk az összes DLC-t, míg az utóbbi három teljes játékot takar.
1361361600

Jövő héten bemutatkozik az új Assassin's Creed?

A Ubisoft nagyszabású Assassin's Creed-rendezvényre hívta meg a sajtó képviselőit, a találgatások szerint azért, hogy bemutassa a sorozat következő epizódját. Vagy új DLC-jét. Vagy valamijét.
1361286234

Traileren az Assassin's Creed III új DLC-je

Mától lehet letölteni az Assassin's Creed III: Tyranny of King Washington első felvonását, ennek apropóján egy launch trailert is kaptunk a Ubisofttól. Az már tuti, hogy a DLC-t legjobban a "furcsa" szó írja le.
1361206800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két fontosabb cím is érkezik a héten, a Crysis harmadik része szabadságot és látványt egyaránt ígér, míg a Metal Gear Risingban a Fruit Ninja mesteri szinten történő űzése lesz a legfőbb feladatunk.
1361034000

Assassin's Creed III - videón az új DLC

Gameplay videót kaptunk az Assassin's Creed III új DLC-sorozatáról, ezzel együtt a Ubisoft elárulta: az alternatív történelmi háttér ellenére a kiegészítők igenis illeszkednek a széria sztorijához.
1360597208

Assassin's Creed - jönnek a kalózok?

A pletykák szerint valami készül Assassin's Creed: Black Flags címmel, ezt két forrás is megerősíti, más kérdés, hogy az eddig nem egyértelmű, hogy a kalózos cím a sorozat folytatása vagy a harmadik rész DLC-je lesz-e.
1360342800

Ubisoft: hatalmas siker az Assassin's Creed III

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése is, a kiadó forgalma nőtt, és az online bevételei is rendkívüli mértékben gyarapodtak. Óriási siker az Assassin's Creed III, a Far Cry 3 és a Just Dance 4 is.
1360260934

Assassin's Creed - új hős, új korszak

A Ubisoft bejelentette, hogy új Assassin's Creed érkezik a következő pénzügyi évben, és bár ez nem meglepetés, az mindenképpen figyelemreméltó infó, hogy új hőst és új korszakot is kapunk majd.
1360224035

Assassin's Creed III - részletek az új DLC-ről

A Ubisoft újabb konkrétumokat árult el az Assassin's Creed III soron következő DLC-jéről, a Tyranny of King Washingtonról. A tartalom három részletben érkezik - az első február 20-án. Látnivalóink is vannak!