Assassin's Creed III Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Az Assassin's Creed-sorozat harmadik része: irány az amerikai függetlenségi háború!
1384344000

Megvan az Assassin's Creed-film dátuma

Napra pontos dátumot kapott az Assassin's Creed filmváltozata, igaz, azt még mindig nem tudjuk, hogy melyik játékot fogja alapul venni az adaptáció. Ha egyáltalán konkrét játékra építkezik...
1384333200

Next-gen konzolokra is jön a Rayman Legends

A Ubisoft a next-gen konzolokra is kiadja a Rayman legújabb részét, bár ez nem meglepő, hiszen a játék eddig nem igazán hozta a várt eladási számokat. A kiadó aktuális üzleti évének első fele veszteséges volt.
1383670800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a hétfőt már túléltük, a heti játékmegjelenések java még hátravan: sűrűnek ígérkeznek a következő napok, amin persze aligha van okunk meglepődni az ünnepi szezon közeledtével.
1380902418

Jön az Assassin’s Creed: Heritage Collection

Még egy gyűjteményes kiadást kap az Assassin's Creed-sorozat. Mindhárom platformra novemberben érkezik az Assassin’s Creed: Heritage Collection, amely az eddig megjelent részeket tartalmazza Altairrel, Ezio-val és Connorral.
1380801600

Miért késik mindig a PC-s Assassin's Creed?

Amióta az Assassin's Creed-sorozat létezik, az egyes epizódok PC-s változatai mindig késtek. Bár valószínűleg sokkan meg tudják tippelni, hogy ennek mi az oka, a fejlesztők azért elmagyarázták.
1380560640

Blogajánló: Neverhood, Watchmen, S.H.I.E.L.D.

Ki ne szeretne egy Connort mintázó gyurmafigurával társasjátékot játszani a Komédiás ellen a S.H.I.E.L.D. központjában? Rájössz, hogy miről lesz szó? Nem? Nos, itt van az eheti blogajánló, ami segít a megfejtésben.
1377796500

Ingyen Assassin's Creed III a PS Plus-tagoknak

A legfrissebb PlayStation Store-frissítés ingyen Assassin's Creed III-at is hozott a PlayStation Plus előfizetőinek, ha tagja vagy a Sony prémiumszolgálatásának, fizetés nélkül letöltheted a játékot.
1376748053

A Wolverine írója jegyzi az Assassin's Creed-filmet

Úgy tűnik, hogy a Ubisoftnak nem jött be annyira a korábbi forgatókönyvíró, Michael Lesslie munkája, s felkérte Scott Franket arra, hogy átdolgozza az Assassin's Creed-mozifilm scripjét. Cseberből vederbe?
1375691700

Már kitalálták az Assassin's Creed végét

Noha egyelőre semmi jelét nem adja a Ubisoft annak, hogy be szeretné fejezni az Assasin's Creed-sorozatot, a negyedik rész direktora szerint arra már vannak ötleteik, hogy mi legyen a történet vége.
1374480000

Indiába megy az Assassin's Creed

Indiába megy az Assassin's Creed, igaz, csak egy képregény dolgozza majd fel Arbaaz Mir történetét. A sorozat írója közben elmondta: ha rajta múlna, a feudális Japánba is elvinné a sorozatot.