Assassin's Creed III Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Az Assassin's Creed-sorozat harmadik része: irány az amerikai függetlenségi háború!
1366641600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten majdnem minden platformon lesz megjelenés, egy-kettő közülük akár még érdekes is lehet. Persze csütörtökön mindenki moziba megy, mert jön a Vasember harmadik része.
1365937200

Rajongói munka: Assassin's Creed Duel

Egy volt Ubisoft-fejlesztő poénból ütötte össze az Assassin's Creed Duel koncepcióját, ami egy Super Smash Bros.-sorozatra hajazó anyag, Assassin's Creed-körítéssel természetesen.
1365325229

A jövő héten jön az Assassin's Creed: Árulás

A Fumax kiadó jóvoltából jövő hét pénteken landol a könyvesboltok polcain az új Assassin's Creed-regény, amely a legutóbbi videojáték előzményét és cselekményét ismerteti meg velünk írott formában.
1364477446

Már készül a következő Assassin's Creed

Nem lepődünk meg a híren: az Assassin's Creed IV: Black Flag után sem maradunk új epizód nélkül, erősítette meg Jade Raymond, a Ubisoft Toronto szemrevaló főnökasszonya. Ők dolgoznak a frencsájz következő darabján.
1363706291

Látnivalókon az Assassin's Creed III új DLC-je

Ma válik letölthetővé az Assassin's Creed III legújabb DLC-je, a csomag a The Tyranny of King Washington-sorozatot folytatja, és megkapjuk benne a Power of the Eagle képességet is.
1363638048

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, igaz, ez inkább a megjelenő játékok mennyiségét minősíti - hogy ezek közül melyik hogyan sikerül, az majd a következő napokban derül ki. A legfontosabb: jön az új Gears.
1363611060

Készítsünk interjút - te kérdezel, a PlayON válaszol!

Aliens, Assassin's Creed, Far Cry 3, Watch Dogs, Metal Gear Rising, The Witcher. Csak néhány játék, amit a PlayON ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!
1363363224

PS Vitás cím lehet az AC: Rising Phoenix

Újabb teaser kép bukkant elő az Assassin's Creed: Rising Phoenix című alkotásról. Egy spanyol webáruház értesülései szerint egy PlayStation Vitára érkező mellékággal lesz dolgunk. A Ubisoft még hallgat.
1363341600

Visszatér a Ubisofthoz az Assassin's Creed atyja

Patrice Désilets 2010-ben már elhagyta a kiadót, és a THQ montreali csapatánál helyezkedett el, a vállalat csődje után viszont éppen a Ubisoft vásárolta fel a stúdiót. Most már biztos, hogy ő is visszatér.
1363186813

Assassin's Creed III - kiálts farkast!

A nagy AC4-hisztéria közepette se feledkezzünk el a harmadik részről! A háromrészesre tervezett The Tyranny of King Washington első darabja február óta tölthető. Mint ismert, Connor megidézheti a farkasok szellemét.