Assassin's Creed III PC, PS3, PS4, SW, WIIU, X360, XBOXONE

Az Assassin's Creed-sorozat harmadik része: irány az amerikai függetlenségi háború!

A jövő héten jön az Assassin's Creed: Árulás

A Fumax kiadó jóvoltából jövő hét pénteken landol a könyvesboltok polcain az új Assassin's Creed-regény, amely a legutóbbi videojáték előzményét és cselekményét ismerteti meg velünk írott formában.

Már készül a következő Assassin's Creed

Nem lepődünk meg a híren: az Assassin's Creed IV: Black Flag után sem maradunk új epizód nélkül, erősítette meg Jade Raymond, a Ubisoft Toronto szemrevaló főnökasszonya. Ők dolgoznak a frencsájz következő darabján.

Látnivalókon az Assassin's Creed III új DLC-je

Ma válik letölthetővé az Assassin's Creed III legújabb DLC-je, a csomag a The Tyranny of King Washington-sorozatot folytatja, és megkapjuk benne a Power of the Eagle képességet is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, igaz, ez inkább a megjelenő játékok mennyiségét minősíti - hogy ezek közül melyik hogyan sikerül, az majd a következő napokban derül ki. A legfontosabb: jön az új Gears.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a PlayON válaszol!

Aliens, Assassin's Creed, Far Cry 3, Watch Dogs, Metal Gear Rising, The Witcher. Csak néhány játék, amit a PlayON ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

PS Vitás cím lehet az AC: Rising Phoenix

Újabb teaser kép bukkant elő az Assassin's Creed: Rising Phoenix című alkotásról. Egy spanyol webáruház értesülései szerint egy PlayStation Vitára érkező mellékággal lesz dolgunk. A Ubisoft még hallgat.

Visszatér a Ubisofthoz az Assassin's Creed atyja

Patrice Désilets 2010-ben már elhagyta a kiadót, és a THQ montreali csapatánál helyezkedett el, a vállalat csődje után viszont éppen a Ubisoft vásárolta fel a stúdiót. Most már biztos, hogy ő is visszatér.

Assassin's Creed III - kiálts farkast!

A nagy AC4-hisztéria közepette se feledkezzünk el a harmadik részről! A háromrészesre tervezett The Tyranny of King Washington első darabja február óta tölthető. Mint ismert, Connor megidézheti a farkasok szellemét.

Mit takar az Assassin's Creed: Rising Phoenix?

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a játékipar legnagyobb vesztese az elmúlt hónapokban a Ubisoft. A franciáktól folyamatosan szivárognak az infók, ahogy most is: valami készül Assassin's Creed: Rising Phoenix címmel.

Frissítve: Íme, az Assassin's Creed IV térképe

Emlékeztek még a tegnap kiszivárgott poszterre? A Kotaku szerint két oldala van, s a hátulján megcsodálhatjuk az Assassin's Creed IV: Black Flag térképét. A jelek szerint a Karib-tenger térségében járunk.