Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
1303110056

Filmszerű trailert kapott a Mortal Kombat

A megjelenésig már csak egyetlen nap van hátra, néhány előrendelő viszont már a mai nap folyamán megkapja hőn áhított Mortal Kombat csomagját. A Warner Bros. még utoljára felcsigázta a kedélyeket egy cinematic trailerrel, s mint ilyen - jó szokásukhoz híven - kellően véresre sikeredett.
1302769833

Mortal Kombat - traileren a King of the Hill mód

A hétről-hétre jelentkező karakterbemutató után végre a multiplayer szegmenset is érinti némi előzetes anyag az új Mortal Kombatból, amely bizonyára közkedvelt időtöltésként vonul a köztudatba online vizeken. A körítés is eltér a megszokottól: saját avatárunkkal szurkolhatunk az éppen küzdő barátainknak.
1302613200

Mortal Kombat: Legacy - itt az első epizód

Ami pár hónapja még csak egyszerű próbafilmnek indult, s komolyan felborzolta a rajongók kedélyeit, az mára valósággá vált. Hölgyeim és uraim, megjött a Mortal Kombat: Legacy webes filmsorozat első epizódja, így mostantól indulhat a folyamatos várakozás az újabb részekre.
1302343245

Mortal Kombat - bemutatkozik Shang Tsung is

Shang Tsung egy igazi boszorkánymester, Shao Kahn parancsára ő rendezi a MK-ligát egy emberöltőben egyszer, ő mészárolta le Liu Kang bátyját is - kíméletlenül elszipolyozza a legyőzöttek lelkét, önmagát erősítve. Igazi gazember, s most kapott egy külön bejáratú kedvcsinálót is.
1302250800

Előzetesen a Mortal Kombat: Legacy

Még pár nap, és indul az élőszereplős Mortal Kombat websorozat, így pont itt az ideje, hogy a tavalyi ütős bemutató után megint lássunk belőle valamit. A készítők is így gondolták, ennek eredménye most ez a kis trailer, ami rögtön a lényegre koncentrál: a halálos küzdelemre.
1302170450

Jövő héten indul a Mortal Kombat filmsorozat

Tavaly nyáron egy amatőr próbálkozásnak indult a Rebirth nevű Mortal Kombat kisfilm, melyben a játékbeli karakterek napjaink nagyvárosaiban tevékenykedtek, sokkal autentikusabb formában. A Warner Bros. meglátta a lehetőséget, és április 13-án már az élőszereplős webes sorozat premierjét üdvözölhetjük.
1302091223

Aranylemezen a Mortal Kombat

Megértük ezt a pillanatot is, nem gördült semmilyen kényes akadály a NetherRealm útjába, a Mortal Kombat kilencedik részének munkálatai befejeződtek. A Warner Bros. tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy aranylemezre került a játék, az előzetes megjelenési időpont nem változik.
1301823807

Mortal Kombat - Cage piszkos küzdelemben

Mindenki kedvenc színésze, Johnny Cage eddig látványosan nem szerepelt túl sokat a különböző Mortal Kombat-előzetesekben. A megjelenés közeledtével ez azonban megváltozott végre: Cage önmagához méltó módon csajozik, és piszkosan küzd, miközben keményen néz ki.
1301554833

Online Passt használ a Mortal Kombat?

A Warner Bros. a jövőben több játékában is előszeretettel fogja használni az Online Pass rendszerét, azaz akik az online szórakozásra vágynak, egy egyszer felhasználható kóddal tudják igényeiket kielégíteni - olvashatjuk a Joystiq kezébe került jelentésből. Érintettek az új Mortal Kombat és az Arkham City is.
1301291301

Mortal Kombat - infók az első DLC-ről

A NetherRealm Studios nem hagyja parlagon a Mortal Kombat rebootot a megjelenés után sem, további játszható karakterekkel erősítik a felhozatalt. A fejlesztők elmondták, hogy nem pusztán új jelmezekbe öltöztetett harcosokkal bővítik a repertoárt, hanem egyedi harci stílussal, kivégzéssel vértezik fel őket.