Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
Típus: Akció, Verekedõs

Bőrpofa is csatlakozik a Mortal Kombathoz?

A NetherRealm Studios tényleg úgy gondolja, hogy a Mortal Kombat karakterlistáját népszerű horrorfilmek szereplőiből válogatja össze egy-egy DLC keretein belül. Freddy Krueger után a Texasi láncfűrészes mészárlás ámokfutójával, Bőrpofával bővülhet a repertoár. Várjuk nagyon!

Mortal Kombat: Legacy - itt az utolsó epizód

A szokásosnál többet kellett várni a Mortal Kombat: Legacy befejező epizódjára, de nem véletlenül: a készítők valószínűleg direkt a Comic-Conhoz igazították az új rész premierjét. A kilencedik felvonásban Cyrax és Sektor kerül bemutatásra, természetesen Tancharoen jól bevált stílusában.

Mortal Kombat - Freddy Kruegerből sosem elég

Nagy az izgalom, mindenki tűkön ülve várja, hogy bemutatkozzon a Mortal Kombat legújabb karaktere, a Rémálom az Elm utcában című filmekből ismert Freddy Krueger. Most újabb gameplay jeleneteket tudunk mutatni nektek - az biztos, hogy emberünk pengéinek hangjától a hideg kiráz bennünket!

Miért pont Freddy került a Mortal Kombatba?

Nos, a válasz egészen egyszerű: azért, mert logikusnak tűnt. Legalábbis a Mortal Kombat alkotója és atyaúristene, Ed Boon szerint, aki elmondta, több horrorszereplőn is gondolkodtak, de végülis a karmos Freddy illett a legjobban a Mortal Kombat brutális univerzumába.

Freddy Kruegerrel erősít a Mortal Kombat

Alig mutatkozott be Rain a nagyközönség előtt, a NetherRealm Studios máris bejelentette a Mortal Kombat negyedik DLC-jét, melynek főszereplője nem más lesz, mint a hírhedt Freddy Krueger, a Nightmare on Elm Street pszichopata sorozatgyilkosa. Videónk is van már róla.

Mortal Kombat - Rain nem bír magával

A héten ugyan láthattuk már a Mortal Kombat univerzumában visszatérő Rain bemutatkozását, most a lila nindzsa háttértörténetéről hull le a lepel, egy csipetnyi játékmenettel fűszerezve. A jövő héten érkező DLC-ben szorványos esőzés várható. Ezt nem lehetett kihagyni.

Mortal Kombat - bemutatkozik Rain

A Warner Bros. nagyüzemben tolja kifelé az újabb és újabb karaktereket a Mortal Kombathoz, a jövő héten érkező DLC-ben a lila ruhás nindzsa, Rain kapja majd a főszerepet. A figura beharangozó videója lehet nem annyira izgalmas, mint egy reality-szereplő promo-filmje, de a rajongók imádni fogják.

Mortal Kombat - Tanya is visszatér egy DLC-ben?

Bár a teljes Mortal Kombat-történelemnek csupán egy kis szeglete képviselteti magát a legutóbbi bunyós játékban, számos harcos várja még, hogy egy-egy letölthető tartalomban helyet kapjon a jövőben. Maga Ed Boon hintette el, hogy a következő ikonikus küzdőfélként Tanya is csatlakozik a csapathoz.

Fight Club különkiadás szombaton, Budapesten

A verekedős játékok megszállottjainak célszerű lesz hétvégén Budapest felé venni irányt, a belváros "joydobáló" szórakozóhelyén ugyanis óriási bulit rendeznek a műfaj tiszteletére. Lesznek versenyek, rádiós élőközvetítés és persze nagyon jó hangulat. Megennéd Scorpiont reggelire? Ott a helyed!

Ingyenes karakterskinek a Mortal Kombathoz

A NetherRealm kiadta a legújabb frissítést a Mortal Kombathoz, melyhez grátisz juthatnak hozzá a játékosok. A Compatibility Pack 2-ben Noob Saibot és Smoke klasszikus öltözeteihez férhetünk hozzá. Az örömhírhez egy új trailer is dukál. Holnap érkezik egyébiránt a Kenshi DLC is.