Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
Típus: Akció, Verekedõs

Érkezik a Mortal Kombat: Komplete Edition

A Warner Bros. bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a tavalyi év legnépszerűbb verekedős játékának, a Mortal Kombat kilencedik részének legteljesebb kiadása. A Komplete Edition tartalmazza majd az összes letölthető karaktert - világszerte február 28-án jelenik meg.

A legtöbbet keresett játékok 2011-ben a Google-n

A legnagyobb keresőóriás közzétette a 2011-es Zeitgeist listáját, melyben a leggyorsabban emelkedő keresett kifejezéseket találjuk. A Top 10-be egyetlen játék férkőzött be Steve Jobs és az iPad 2 mellé - ez pedig a Battlefield 3, rögtön az előkelő ötödik helyen.

Szakít a Mortal Kombattal a NetherRealm

Legalábbis egyelőre szeretné jegelni a Mortal Kombat-frencsájzt Ed Boon brigádja, s helyette valami máson munkálkodna a stúdió berkeiben. Hiába tettek le az asztalra egy bitang jó verekedős játékot az idén, kicsit unják már a sorozatot, s ezért új vizekre eveznek.

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!

Lehetséges egy új Mortal Kombat crossover

A NetherRealm fejese, Ed Boon szívesen látna viszont egy új Mortal Kombat vs. akármi játékot, melyben két különböző univerzum harcosai esnének egymásnak. Látva a Street Fighter és a Tekken hasonló sikereit, elképzelhető, hogy a jövőben egy újabb crossover születhet.

Manga- és anime-rajongók: hétvégén MondoCon!

Ha szereted a mangákat és animéket, érdemes lesz a hétvégén a Hungexpó felé venni az irányt, újfent megrendezik majd ugyanis a MondoCont, az ősz legnagyobb ilyen témájú rendezvényét. A MondoCon szervezői szokás szerint a gamerekre is gondoltak - akár megjelenés előtt álló játékokat is kipróbálhattok majd.

Új Mortal Kombat film és játék érkezik 2013-ban

Zöld az út az új Mortal Kombat mozi előtt, erősítették meg az érintettek, a Warner Bros. és a New Line Cinema - a rendezést a legutóbbi websorozat készítője vállalta magára. De egy másik jó hírrel is szolgálhatunk: a filmmel párhuzamosan egy újabb videojáték is napvilágot lát 2013 folyamán.

Hárommillió eladott példánynál jár a Mortal Kombat

A Warner Bros. örömmel jelentette be, hogy a népszerű verekedős sorozat feltámasztása teljes sikerrel ment végbe: a júniusban megjelent kilencedik Mortal Kombatból világszerte 3 millió példány talált gazdára. A kiadó szerint bunyós címek terén ebben az évben magasan vezetik az eladási statisztikákat.

3 millió Mortal Kombat talált gazdára

Úgy tűnik, a sok mellékvágány után végre megérte újra az eredeti pályára állítani a Mortal Kombat sorozatot, s visszatérni azokhoz az értékekhez, melyek naggyá tették az első három részt. A rebootolt sorozat hatalmas siker, s jelenleg is a konkurencia előtt jár eladásokban.

Hogy kerül Freddy Krueger a Mortal Kombatba?

A kérdésre a legújabb trailerből kapunk választ. Nem titok, a NetherRealm talán fogytán van a saját karakterekből - ezért nyúl a népszerű horrorfilmek gonoszaihoz. Az első fecske a Rémálom az Elm utcában Freddyjére esett, lássuk a késes kezű fickó háttértörténetét!