Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
1328371757

Így fest a Mortal Kombat a PlayStation Vitán

A hivatalos PlayStation Blogon megjelent egy rövid bemutató a PlayStation Vitára írt Mortal Kombatról, amit a szerző néhány screenshottal és egy gameplay videóval is illusztrált. A játék remekül fest, akadás nélkül fut, és tele van jópofa, Vita-exkluzív ötlettel. Ne hagyjátok ki!
1328004000

Lesz új Mortal Kombat, de lesz más is

Ed Boon, a Mortal Kombatot készítő NetherRealm vezetője szerint meglepő lenne, ha nem készítenének új Mortal Kombat játékot, ugyanakkor sok-sok évnyi verekedés után szeretnék egy kicsit másba is belemártani a... ööö, akarom mondani belevágni a fejszéjüket.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1327237200

Mortal Kombat - részletek a Vita-verzióról

Ahogy arról a héten beszámoltunk, a Mortal Kombat a PlayStation Vitára is megjelenik majd, igaz, eddig ezen a tényen kívül nem sok információt közöltek a készítők. A minap a hivatalos PlayStation Blogon olvashattunk interjút, Ed Boonnal, a sorozat atyaúristenével: ide tartogatta az úriember az első részleteket is...
1326736800

PS Vitára is jön a Mortal Kombat

A Mortal Kombat hosszú évek kilengései után visszatalált igazi formájához, s szerencsénkre a pénztáraknál is jól teljesített. Ez egyrészt garantálja, hogy legyen folytatása, másrészt így a kiadó és a fejlesztő nyilván szeretné a lehető legtöbb platformon elérhetővé tenni.
1326179611

Érkezik a Mortal Kombat: Komplete Edition

A Warner Bros. bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a tavalyi év legnépszerűbb verekedős játékának, a Mortal Kombat kilencedik részének legteljesebb kiadása. A Komplete Edition tartalmazza majd az összes letölthető karaktert - világszerte február 28-án jelenik meg.
1324288852

A legtöbbet keresett játékok 2011-ben a Google-n

A legnagyobb keresőóriás közzétette a 2011-es Zeitgeist listáját, melyben a leggyorsabban emelkedő keresett kifejezéseket találjuk. A Top 10-be egyetlen játék férkőzött be Steve Jobs és az iPad 2 mellé - ez pedig a Battlefield 3, rögtön az előkelő ötödik helyen.
1323781208

Szakít a Mortal Kombattal a NetherRealm

Legalábbis egyelőre szeretné jegelni a Mortal Kombat-frencsájzt Ed Boon brigádja, s helyette valami máson munkálkodna a stúdió berkeiben. Hiába tettek le az asztalra egy bitang jó verekedős játékot az idén, kicsit unják már a sorozatot, s ezért új vizekre eveznek.
1323706440

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!
1319529647

Lehetséges egy új Mortal Kombat crossover

A NetherRealm fejese, Ed Boon szívesen látna viszont egy új Mortal Kombat vs. akármi játékot, melyben két különböző univerzum harcosai esnének egymásnak. Látva a Street Fighter és a Tekken hasonló sikereit, elképzelhető, hogy a jövőben egy újabb crossover születhet.