Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
1310810445

Mortal Kombat - Rain nem bír magával

A héten ugyan láthattuk már a Mortal Kombat univerzumában visszatérő Rain bemutatkozását, most a lila nindzsa háttértörténetéről hull le a lepel, egy csipetnyi játékmenettel fűszerezve. A jövő héten érkező DLC-ben szorványos esőzés várható. Ezt nem lehetett kihagyni.
1310472000

Mortal Kombat - bemutatkozik Rain

A Warner Bros. nagyüzemben tolja kifelé az újabb és újabb karaktereket a Mortal Kombathoz, a jövő héten érkező DLC-ben a lila ruhás nindzsa, Rain kapja majd a főszerepet. A figura beharangozó videója lehet nem annyira izgalmas, mint egy reality-szereplő promo-filmje, de a rajongók imádni fogják.
1310194831

Mortal Kombat - Tanya is visszatér egy DLC-ben?

Bár a teljes Mortal Kombat-történelemnek csupán egy kis szeglete képviselteti magát a legutóbbi bunyós játékban, számos harcos várja még, hogy egy-egy letölthető tartalomban helyet kapjon a jövőben. Maga Ed Boon hintette el, hogy a következő ikonikus küzdőfélként Tanya is csatlakozik a csapathoz.
1309965625

Fight Club különkiadás szombaton, Budapesten

A verekedős játékok megszállottjainak célszerű lesz hétvégén Budapest felé venni irányt, a belváros "joydobáló" szórakozóhelyén ugyanis óriási bulit rendeznek a műfaj tiszteletére. Lesznek versenyek, rádiós élőközvetítés és persze nagyon jó hangulat. Megennéd Scorpiont reggelire? Ott a helyed!
1309773612

Ingyenes karakterskinek a Mortal Kombathoz

A NetherRealm kiadta a legújabb frissítést a Mortal Kombathoz, melyhez grátisz juthatnak hozzá a játékosok. A Compatibility Pack 2-ben Noob Saibot és Smoke klasszikus öltözeteihez férhetünk hozzá. Az örömhírhez egy új trailer is dukál. Holnap érkezik egyébiránt a Kenshi DLC is.
1309248003

Mortal Kombat - Kenshi is beszáll a harcba

A jövő hónapban újabb harcos lép a kötelek közé a Mortal Kombat viadalján. Skarlet után a régi ismerős, Kenshi teszi tiszteletét a MK-fanok számára. Harcosunk bár vak, nem vakon rohan a végzetébe, de ezt már jól tudják a Deadly Alliance-t birtokló játékosok. Egyedi kivégzésekkel és extrákkal.
1308124824

Mortal Kombat - bemutatkozik Skarlet

Mint ismeretes, a legújabb Mortal Kombat harcosfelhozatala hamarosan újabb tagokkal bővül egy-egy DLC formájában. Kenshi, Rain és egy eddig még bejelentetlen hős mellett Skarlet lesz az első, mint újabb játszható karakter a játékban. Az egész nyár folyamán várható utánpótlás.
1306908000

Mortal Kombat: Legacy - itt a nyolcadik epizód

Ahogy azt a készítők megígérték, a múltkori felvezető után a Mortal Kombat: Legacy legújabb, nyolcadik epizódjában Scorpion és Sub-Zero párbajának a befejezését is láthatjuk. Vagy éppen a kezdetét? Bónuszként álljon itt az új Mortal Kombat játék DLC-jének legújabb gameplay trailere is.
1306587600

Mortal Kombat - klasszikus skinek előzetes

Az újraindított Mortal Kombat-sorozat első játéka kiválóan sikerült, s akiben nem indított el elég nosztalgiahullámot, az most megnyugodhat: a hamarosan megjelenő DLC-vel bekerülnek a klasszikus részekben szereplő harcosok klasszikus skinjei, így újra teljes lehet a játéktermi feeling.
1306393200

Mortal Kombat - így készültek a kivégzések

Már egy hónapja boltokban van a Mortal Kombat kilencedik része, ám a NetherRealm még most is kidobott egy fejlesztői naplót a játékhoz. A vérgőzös bunyós cím egyik legkedveltebb szegmenséről, a kivégzések mikéntjéről és hogyanjáról hullik le most a lepel. Tuti, hogy kíváncsiak vagytok rá!