Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
Típus: Akció, Verekedõs

Mortal Kombat - Kenshi is beszáll a harcba

A jövő hónapban újabb harcos lép a kötelek közé a Mortal Kombat viadalján. Skarlet után a régi ismerős, Kenshi teszi tiszteletét a MK-fanok számára. Harcosunk bár vak, nem vakon rohan a végzetébe, de ezt már jól tudják a Deadly Alliance-t birtokló játékosok. Egyedi kivégzésekkel és extrákkal.

Mortal Kombat - bemutatkozik Skarlet

Mint ismeretes, a legújabb Mortal Kombat harcosfelhozatala hamarosan újabb tagokkal bővül egy-egy DLC formájában. Kenshi, Rain és egy eddig még bejelentetlen hős mellett Skarlet lesz az első, mint újabb játszható karakter a játékban. Az egész nyár folyamán várható utánpótlás.

Mortal Kombat: Legacy - itt a nyolcadik epizód

Ahogy azt a készítők megígérték, a múltkori felvezető után a Mortal Kombat: Legacy legújabb, nyolcadik epizódjában Scorpion és Sub-Zero párbajának a befejezését is láthatjuk. Vagy éppen a kezdetét? Bónuszként álljon itt az új Mortal Kombat játék DLC-jének legújabb gameplay trailere is.

Mortal Kombat - klasszikus skinek előzetes

Az újraindított Mortal Kombat-sorozat első játéka kiválóan sikerült, s akiben nem indított el elég nosztalgiahullámot, az most megnyugodhat: a hamarosan megjelenő DLC-vel bekerülnek a klasszikus részekben szereplő harcosok klasszikus skinjei, így újra teljes lehet a játéktermi feeling.

Mortal Kombat - így készültek a kivégzések

Már egy hónapja boltokban van a Mortal Kombat kilencedik része, ám a NetherRealm még most is kidobott egy fejlesztői naplót a játékhoz. A vérgőzös bunyós cím egyik legkedveltebb szegmenséről, a kivégzések mikéntjéről és hogyanjáról hullik le most a lepel. Tuti, hogy kíváncsiak vagytok rá!

Mortal Kombat: Legacy - itt a hetedik rész

A sokak által várt Mortal Kombat: Legacy rész megérkezett. A mai napon felkerült a hetedik epizód, melyben Scorpion és Sub-Zero mutatkozik be. Lássuk, hogy vajon a Mortal Kombat-univerzum két közkedvelt karaktere hogyan szerepel a websorozat aktuális tízpercében.

Mortal Kombat - ideiglenesen nem kell online pass

Ideiglenesen nem kell aktiválni a PS3-as Mortal Kombat online kódját, ezt maga a játék fejlesztőcsapata, a NetherRealm jelentette be. Az engedmény indoka rendkívül egyszerű: a pass a PlayStation Store-ban váltható be, de a szolgáltatás még nem indult el, és nem tudni, meddig kell rá várni.

Mortal Kombat: Legacy - Raiden a 6. részben

Megérkezett a Mortal Kombat netes filmsorozat következő darabja. Figyeljük meg, hogy miként ragadta meg a készítők fantáziáját a mennydörgés istene. Halhatatlanként az a fő feladata, hogy megvédje a Földet, képes mennydörgéseket uszítani és villámot szórni. Lássuk mindez "hogyan jön át".

Mortal Kombat: Legacy - itt az ötödik rész

Ezt is megértük: a feléhez érkezett a Mortal Kombat élőszereplős websorozata, a mai nap folyamán kijött az ötödik rész, mely az előző epizódban megismert Kitana és Mileena küzdelmével folytatódik. A látványos csajbunyót természetesen megtekinthetitek egy kattintás után.

Mortal Kombat: Legacy - itt a negyedik rész

Mint minden hét elején, most is egy újabb Mortal Kombat: Legacy részt töltöttek fel a netre. Míg eddig a földi harcosoké volt a főszerep, addig most a Külső Világ karakterei kerülnek előtérbe. A nem hétköznapi, élő és animált stílus keverékeként készült epizódban Kitana és Mileena kapja a főszerepet.