Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
1300947427

Mortal Kombat - Kratos bepipul

A Sony mindmáig elzárkózott attól, hogy hivatalos keretek között mutogassa a Mortal Kombat PS3-as verziójának exkluzív karakterét. A God of War-széria főhőse, a spártai Kratos ebben a környezetben sem hazudtolja meg önmagát: hajat ugyan nem növesztett, de fürdik a vérben.
1300092782

Mortal Kombat - Raiden is bemutatkozik

Végre Raiden is megkapta a maga sztorielőzetesét, most kiderül, hogy a villámok istene miként kötődik a Mortal Kombathoz. Emellett egy szomorú hír is jutott reggelre: Ausztráliában - ahol nincs felnőtteknek szóló korhatár-kategória - a Warner Bros. újbóli kérésének ellenére is betiltva marad a játék.
1299673326

Mortal Kombat - a küzdelem folytatódik

The Kombat Kontinues címmel jelent meg a Mortal Kombat legújabb előzetese. A videót a PlayStation Plus előfizetők számára már elérhető demóban mutatták be, ezért nem véletlen, hogy többek között Kratos is megmutatja magát benne. Kitartás: szűk másfél hónap, és itt a játék!
1299504405

Mortal Kombat - szemüveg nélkül is élvezhető a 3D

Ed Boon az európai PlayStation Blogon írt néhány sort a Mortal Kombat 3D-módjáról, amely állítása szerint úgyis élvezhető és nézhető lesz, ha valaki nem hord 3D-s szemüveget közben. Persze arról nincs szó, hogy a készítők ezt a megoldást javasolnák inkább, de legalább így nem kell összeveszni a kiegészítőn.
1299315614

GDC 2011: Rémisztő Mortal Kombat kivégzések

Fejlecsapás, szeletelt belsőségek és vér. Ne ijedjetek meg, nem mentünk át gasztronómiai magazinná, csupán egy újabb videóval gazdagodtunk a Mortal Kombatból, mely egy sor látványos és szadista kivégzést mutat be. A NetherRealm Studios tényleg elengedte beteges fantáziáját.
1299232841

Jövő héten jön a Mortal Kombat demója

Elsőként a PlayStation Plus előfizetői részesülnek a vérontásban - jelentette be a Warner és a Sony -, majd egy héttel később bárki számára elérhetővé válik a PlayStation Store-ban. Az Xbox 360-as kipróbálható verzióról még nagy a csend. Négy karakter és két helyszín között választhatunk.
1299088817

Mortal Kombat - videón a Tower Challenge mód

Aki már unja a céltalan vagdalkozást és püfölést, a Mortal Kombat izgalmas minijátékokat is kínál az unalom leküzdésére: törhetünk téglákat az öklünkkel, a menetek során pedig számos kihívásnak kell megfelelnünk: például nem egyszer kar nélkül kell nekivágnunk a csatáknak, vagy fejjel lefelé. Csekkold a videót!
1298635200

Betiltották a Mortal Kombatot Ausztráliában

Ausztráliáról tudni kell, hogy gyakorlatilag minden olyan játékot betiltanak az országban, ami csak egy kicsit is felnőtteknek szól. Ott nincsen 18-as karika: vagy játszhatnak az adott anyaggal a tizenöt évesek is, vagy a program - így többek között a Mortal Kombat - nem jelenhet meg.
1297854000

Így készülnek a Mortal Kombat kivégzések

Azt hiszem, a "kreatív munka" kifejezés egy kicsit más szintjéről beszélünk, amikor arról van szó, hogy a készítők miképpen állnak elő a Mortal Kombatban látható abszolút brutális és abszolút beteg kivégzésekkel. Valószínűleg Ed Boon és brigádja nem teljesen épelméjű társaság.
1297425600

Mortal Kombat - ismerd meg Liu Kanget!

Újabb sztorielőzetest kapott a közeljövő egyik legizgalmasabb bunyós játéka, a Mortal Kombat. Az új rész szinte minden közismert karaktert felvonultat, aki a sorozat történetében előfordult, így természetesen Liu Kang sem marad ki a szórásból. Most kiderül, hogyan lett belőle harcos.