Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
1306243800

Mortal Kombat: Legacy - itt a hetedik rész

A sokak által várt Mortal Kombat: Legacy rész megérkezett. A mai napon felkerült a hetedik epizód, melyben Scorpion és Sub-Zero mutatkozik be. Lássuk, hogy vajon a Mortal Kombat-univerzum két közkedvelt karaktere hogyan szerepel a websorozat aktuális tízpercében.
1306064792

Mortal Kombat - ideiglenesen nem kell online pass

Ideiglenesen nem kell aktiválni a PS3-as Mortal Kombat online kódját, ezt maga a játék fejlesztőcsapata, a NetherRealm jelentette be. Az engedmény indoka rendkívül egyszerű: a pass a PlayStation Store-ban váltható be, de a szolgáltatás még nem indult el, és nem tudni, meddig kell rá várni.
1305698430

Mortal Kombat: Legacy - Raiden a 6. részben

Megérkezett a Mortal Kombat netes filmsorozat következő darabja. Figyeljük meg, hogy miként ragadta meg a készítők fantáziáját a mennydörgés istene. Halhatatlanként az a fő feladata, hogy megvédje a Földet, képes mennydörgéseket uszítani és villámot szórni. Lássuk mindez "hogyan jön át".
1305043200

Mortal Kombat: Legacy - itt az ötödik rész

Ezt is megértük: a feléhez érkezett a Mortal Kombat élőszereplős websorozata, a mai nap folyamán kijött az ötödik rész, mely az előző epizódban megismert Kitana és Mileena küzdelmével folytatódik. A látványos csajbunyót természetesen megtekinthetitek egy kattintás után.
1304410700

Mortal Kombat: Legacy - itt a negyedik rész

Mint minden hét elején, most is egy újabb Mortal Kombat: Legacy részt töltöttek fel a netre. Míg eddig a földi harcosoké volt a főszerep, addig most a Külső Világ karakterei kerülnek előtérbe. A nem hétköznapi, élő és animált stílus keverékeként készült epizódban Kitana és Mileena kapja a főszerepet.
1303888105

Mortal Kombat: Legacy - itt a harmadik epizód

Szokásához híven a Machinima vetítette le először a Mortal Kombat: Legacy soron következő részét. Míg az előző epizódokban Jax, Sonya, és Kano történetébe tekinthettünk bele, addig most a méltán híres akciósztárt, Johnny Caget láthatjuk viszont. A folytatást helyben megtekinthetitek, kattanjatok tovább!
1303815605

Mortal Kombat - videón a DLC karaktere, Skarlet

Játékmeneti felvételek szivárogtak ki a nemrég megjelent Mortal Kombat első DLC-jében helyet kapó, új játszható karakterről, Skarletről. Bár a videó nem tükrözi a végleges változatot, hősnőnk ugyanis még nem rendelkezik külön mozgásokkal és kivégzésekkel, csupán egy új skinként van jelen.
1303804770

Mortal Kombat teszt

Sub-Zero, Liu Kang, Kitana - csak néhány név azok közül, amik bármikor képesek végigfuttatni a hideget az igazi játékrajongók gerincén. Akik gyermekkorukat a játékteremben töltötték, aprópénzt dobálva a Mortal Kombat árkád masinába azok most örülhetnek: a legenda ezúttal tényleg visszatért!
1303227011

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges napok várnak ránk, a héten jó eséllyel mindenki talál fogára való játékot - már ha tényleg akar. A legnagyobb királyság természetesen a Mortal Kombat lesz, de mi már kíváncsian várjuk a Portal és az Operation Flashpoint folytatását is. És ez még nem minden...
1303218036

Mortal Kombat: Legacy - itt a második rész

Nem várattak minket sokáig a Mortal Kombat webes filmsorozat alkotói: máris itt a második epizód! A történet ott folytatódik ahol abbamaradt, igaz, új karaktereket nem köszönthetünk. A minőség nem ugrott meg túlságosan, de bőven elegendő a rajongók számára. Vajon Kano győzni fog?