Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
Típus: Akció, Verekedõs

Mortal Kombat: Legacy - itt a harmadik epizód

Szokásához híven a Machinima vetítette le először a Mortal Kombat: Legacy soron következő részét. Míg az előző epizódokban Jax, Sonya, és Kano történetébe tekinthettünk bele, addig most a méltán híres akciósztárt, Johnny Caget láthatjuk viszont. A folytatást helyben megtekinthetitek, kattanjatok tovább!

Mortal Kombat - videón a DLC karaktere, Skarlet

Játékmeneti felvételek szivárogtak ki a nemrég megjelent Mortal Kombat első DLC-jében helyet kapó, új játszható karakterről, Skarletről. Bár a videó nem tükrözi a végleges változatot, hősnőnk ugyanis még nem rendelkezik külön mozgásokkal és kivégzésekkel, csupán egy új skinként van jelen.

Mortal Kombat teszt

Sub-Zero, Liu Kang, Kitana - csak néhány név azok közül, amik bármikor képesek végigfuttatni a hideget az igazi játékrajongók gerincén. Akik gyermekkorukat a játékteremben töltötték, aprópénzt dobálva a Mortal Kombat árkád masinába azok most örülhetnek: a legenda ezúttal tényleg visszatért!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges napok várnak ránk, a héten jó eséllyel mindenki talál fogára való játékot - már ha tényleg akar. A legnagyobb királyság természetesen a Mortal Kombat lesz, de mi már kíváncsian várjuk a Portal és az Operation Flashpoint folytatását is. És ez még nem minden...

Mortal Kombat: Legacy - itt a második rész

Nem várattak minket sokáig a Mortal Kombat webes filmsorozat alkotói: máris itt a második epizód! A történet ott folytatódik ahol abbamaradt, igaz, új karaktereket nem köszönthetünk. A minőség nem ugrott meg túlságosan, de bőven elegendő a rajongók számára. Vajon Kano győzni fog?

Filmszerű trailert kapott a Mortal Kombat

A megjelenésig már csak egyetlen nap van hátra, néhány előrendelő viszont már a mai nap folyamán megkapja hőn áhított Mortal Kombat csomagját. A Warner Bros. még utoljára felcsigázta a kedélyeket egy cinematic trailerrel, s mint ilyen - jó szokásukhoz híven - kellően véresre sikeredett.

Mortal Kombat - traileren a King of the Hill mód

A hétről-hétre jelentkező karakterbemutató után végre a multiplayer szegmenset is érinti némi előzetes anyag az új Mortal Kombatból, amely bizonyára közkedvelt időtöltésként vonul a köztudatba online vizeken. A körítés is eltér a megszokottól: saját avatárunkkal szurkolhatunk az éppen küzdő barátainknak.

Mortal Kombat: Legacy - itt az első epizód

Ami pár hónapja még csak egyszerű próbafilmnek indult, s komolyan felborzolta a rajongók kedélyeit, az mára valósággá vált. Hölgyeim és uraim, megjött a Mortal Kombat: Legacy webes filmsorozat első epizódja, így mostantól indulhat a folyamatos várakozás az újabb részekre.

Mortal Kombat - bemutatkozik Shang Tsung is

Shang Tsung egy igazi boszorkánymester, Shao Kahn parancsára ő rendezi a MK-ligát egy emberöltőben egyszer, ő mészárolta le Liu Kang bátyját is - kíméletlenül elszipolyozza a legyőzöttek lelkét, önmagát erősítve. Igazi gazember, s most kapott egy külön bejáratú kedvcsinálót is.

Előzetesen a Mortal Kombat: Legacy

Még pár nap, és indul az élőszereplős Mortal Kombat websorozat, így pont itt az ideje, hogy a tavalyi ütős bemutató után megint lássunk belőle valamit. A készítők is így gondolták, ennek eredménye most ez a kis trailer, ami rögtön a lényegre koncentrál: a halálos küzdelemre.