Assassins Creed II: Discovery

Az Assassins Creed második részének egy újabb mellékága, amely kizárólag Nintendo DS-re jelenik majd meg.
1293364800

Újabb stúdió dolgozik az Assassin's Creeden

Azt megértjük, hogy a Ubisoft egyik legnagyobb címe jelenleg az Assassin's Creed, s ennek megfelelően nem hagyják kihűlni a témát, de ez azért mát talán túlzás: most már a svéd Massive Entertainment is a franchise-on dolgozik, bár egyelőre bizonytalan, hogy pontosan min.
1290864847

Jövőre nagy Assassin's Creed epizódot kapunk

A Ubisoft megerősítette, hogy jövőre is lesz Assassin's Creed, ráadásul "nagy epizódot" kapunk, ami arra utalhat, hogy nem egy - a Brotherhoodhoz hasonló - kiegészítő játékot kapunk, hanem egy igazi folytatást, új főhőssel és korszakokkal - egyelőre csak találgatni lehet, hogy merre folytatódik a sorozat.
1289473220

Assassin's Creed: Ascendance bejelentve

A Ubi Workshop újabb mellékággal örvendezteti meg az Assassin's Creed széria rajongóit. Az Ascendance egy vérbeli animációs film lesz, így a bérgyilkos klán történetének újabb mélységei kerülnek felszínre, egyáltalán nem ismeretlen főhőssel. Teaser már van, megjelenési dátum még nincs.
1288621218

Kooperatív móddal bővülhet az Assassin's Creed

A szokásos, történelmi korszakokkal és helyszínekkel kapcsolatos találgatások után ezúttal végre máson is tanakodhatunk majd: elképzelhető, hogy az Assassin's Creed történetét egy barátunkkal vállvetve, kooperatív módban végigtoljuk? A Ubisoft szerint igen, egyszer majd biztosan.
1287565022

THQ-stúdiót vezet majd az Assassin's Creed atyja

Patrice Désilets a Ubisoft Montreal egyik alapembere volt, most pedig a THQ szárnyai alatt bizonyíthat: a kiadó bejelentése szerint az úriember vezetheti majd új, szintén helybeli csapatukat, amely új címeket fog fejleszteni a jövőben. Montreal mintha gyűjtőhelye lenne a tehetséges csapatoknak.
1286459407

Vezető Kinect-fejlesztő akar lenni a Ubisoft

A Ubisoft amerikai részlegének elnöke, Laurent Detoc beszélt a Gamasutrának a kiadó jövőbeli terveiről. Detoc szerint vezető Kinect-fejlesztők akarnak lenni a külsős cégek között, hiszik, hogy a táncjátékok előtt óriási jövő áll, és kevesebb játékot készítenek majd, de azok legalább kidolgozottabbak lesznek.
1285593843

Cipruson játszódott volna a törölt Assassin's Creed

Jonathan Jacques-Belletete ugyan jelenleg az új Deus Ex munkálatainál nyújt segédkezet, korábban jó pár évet töltött a Ubisoftnál is. Újabban rákapott a régebbi, lelőtt projektjeik kiteregetésére: a modernkori Prince of Persia után legutóbb a PS2-re és Xbox-ra készült Assassin's Creedről árult el némi infót.
1284906845

Ilyen lenne az Assassin's Creed az űrben

Férfi assassin és női assassin, egyiptomi assassin és indián assassin, szuperhős assassin és űrbeli assassin - a rajongók fantáziája végtelen, számtalan kellemes percet szereztek a Ubisoft munkatársainak egy-egy mesterművükkel. Így képzelik el ők az Assassin's Creedet.
1279968060

Újabb képek az Assassin's Creed képregényből

Az idei Comic Con-on bemutatták az új Assassin's Creed képregényt: a bemutatóról sikerült meglovasítanunk néhány rajzot a csapat Facebook-oldalán keresztül.
1279022160

Mégsem hagyja ki a jövő évet az Assassin's Creed?

Az Assassin's Creed: Brotherhood producere, Jean-Francois Boivin nemrég azt nyilatkozta, 2011-ben pihentetnék a sorozatot - most a Ubisoft vezérigazgatója is megszólalt.