World of Warcraft: Cataclysm MAC, PC

A World of Warcraft harmadik kiegészítője, amelyben egész Azeroth megváltozik... örökre.
1458293520

Egyperces ízelítő a Warcraft-filmből

Hamarosan újabb játékos filmadaptációért izgulhatunk, ugyanis május végén kerül mozikba a Warcraft feldolgozása. A minap érkezett egy új tévéreklám a Duncan Jones rendezésében készülő alkotáshoz.
1455015300

25 éves a Blizzard - melyik a kedvenc játékod tőle?

Tegnap ünnepelte a huszonötödik születésnapját a Blizzard Entertainment, a jeles alkalom apropóján pedig egy visszaemlékezős videót is kiadott a fejlesztőcsapat, amely számos sikerjátékkal büszkélkedhet.
1453705244

Megérkezett a Warcraft-film TV-reklámja

Nyáron az orkok és az emberek háborújára ülünk be a mozikba, addig pedig minden kedvcsinálót megnézünk belőle, mert miért is ne? Ezúttal a friss jelenetekkel megspékelt TV-szpotra csorgathatjuk a nyálunkat.
1447671600

Warcraft-film - megelevenednek a játék helyszínei

Nem is olyan régen megkaptuk az első előzetest a Warcraft-filmből, egy rajongó pedig összevetette a trailerben feltűnő helyszíneket a World of Warcraftban található megfelelőjükkel. Érdemes megnézni!
1446838991

Befutott a Warcraft-film előzetese

Elindult az idei BlizzCon, a Blizzard pedig a nyitóünnepség elején azonnal levetítette a Warcraft-mozifilm hét eleje óta ígért első trailerét, így a teaser után végre teljes pompájában megleshető a fantasy-kaland.
1446570420

Frissítve: Pénteken jön a Warcraft-film előzetese

Noha eddig is biztosak voltunk benne, most már formálisan is megerősítették a készítők, hogy a hétvégi BlizzConon érkezik a Warcraft-film első (publikus) előzetese. A jó hír mellé egy posztert is kaptunk.
1441094450

Kiszivárgott a Warcraft-film új előzetese

A minap a Legendary Pictures közelgő Warcraft-filmjének egy új kedvcsinálója került fel a netre. A videó nem ugyanaz, amit a Comic-Conon vetítettek le zárt ajtók mögött, és a minősége sem a legjobb.
1439542846

Ne várjunk a World of Warcraft 2-re

A Blizzard vezető producere, J. Allen Brack az IGN-nek adott interjút az idei Gamescomon, ahol többek között a World of Warcraft lehetséges folytatása is szóba került. A rossz hír az, hogy a Blizzard nem tervez új iterációt.
1438791000

Tovább zsugorodott a WoW játékostábora

Az Activision-Blizzard is közzétette a maga pénzügyi jelentését, ebből tudtuk meg, hogy már megint méreteset zsugorodott a World of Warcraft előfizetői tábora. Úgy tűnik, nem véletlen, hogy hamar jön az új kiegészítő.
1438236014

GC 2015: Bemutatkozik a WoW új kiegészítője

A Blizzard a Twitteren erősítette meg, hogy a jövő héten kezdődő Gamescomon bemutatják a fogyatkozó népességű World of Warcraft legújabb, szám szerint hatodik kiegészítőjét.