World of Warcraft: Cataclysm MAC, PC

A World of Warcraft harmadik kiegészítője, amelyben egész Azeroth megváltozik... örökre.
Típus: Fantasy, Kiegészítõ, MMORPG

Készül a hatodik World of Warcraft-kiegészítő is

A Blizzard a jövőben gyorsabban adagolná a World of Warcraft-kiegészítőket, ezért az MMORPG történetében először két adalékon is dolgozik párhuzamosan. Persze a főszerep a Warlords of Draenoré.

Warcraft-film - az Industrial Light & Magic is segít

A Blizzard a BlizzConon jelentette be, hogy a Star Warsok mögött álló Industrial Light & Magic is közreműködik az emberek és az orkok harcára koncentráló Warcraft-film munkálatainál.

Nem lesz free-to-play a World of Warcraft

Noha egyre nagyobb divatja van, és a World of Warcraft előfizetői tábora is hónapról-hónapra kisebb lesz, a Blizzard nem szeretné bevezetni a free-to-play modellt az MMORPG-nél.

14 millió példánynál tart a Diablo III

Az Activision Blizzard is közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó üzleti jelentését: bár a kiadó hozta a korábban megfogalmazott elvárásokat, a tavalyi év hasonló időszakához képest gyengébben teljesített.

A Blizzard levédette a Warlords of Draenor címet

Valami fortyog a Blizzard boszorkánykonyhájában Warlords of Draenor címmel. Legalábbis a fejlesztők legfrissebb bejegyzett védjegye erre utal. Az biztos, hogy köze lesz a Warcraft univerzumához. Spekuláljunk egy keveset!

Megvan a Warcraft-film dátuma

Kitűzték a Warcraft-film mozikba kerülésének dátumát. Túl nagy izgalomba viszont nem kell jönni, még több mint két évet kell várni arra, hogy megnézhessük a Legendary-féle adaptációt.

Colin Farrell a Warcraft-filmben?

A pletykák szerint a Legendary már gőzerővel kajtat a Warcraft-film főszereplőit eljátszó színészek után: Paula Pattonnal már tárgyal, Colin Farrellel pedig nagyon szeretne tárgyalni.

Rohamosan csökken a World of Warcraft bevétele

Egy elemző cég szerint hét hónap alatt több mint a felére zuhant a World of Warcraft havi bevétele, a Blizzardnak ideje lesz új dolgokon gondolkodni. A free-to-play modell bevezetése viszont nem biztos, hogy ésszerű.

Januárban indul a Warcraft-mozi forgatása

Sínen halad a Duncan Jones nevével fémjelezett World of Warcraft-mozifilm. A rendező tesztfelvételei olyannyira megtetszettek a Legendary Picturesnek, hogy 2014 januárjában már elkezdődik a forgatás.

GC 2013: Jön a Diablo III: Reaper of Souls?

Egy hét múlva kezdődik a Gamescom, amire már azért is érdemes lesz odafigyelni, mert Diablo III-as bejelentéssel készül rá a Blizzard. Egy most fellőtt teaser oldal szerint új kiegészítőről lehet szó.