World of Warcraft: Cataclysm MAC, PC

A World of Warcraft harmadik kiegészítője, amelyben egész Azeroth megváltozik... örökre.
Típus: Fantasy, Kiegészítõ, MMORPG

Elindult a World of Warcraft animációs sorozat

Az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéséből derült ki, hogy a World of Warcraft előfizetői tábora újabb 600 ezer játékossal csökkent. Aligha meglepő, hogy a Blizzard a játékosok lelkesítésén dolgozik.

Valószínűleg nem lesz havidíjas a Titan

A Blizzard újra megerősítette azokat a pletykákat, melyek szerint a Titan átalakuláson megy át, sőt azt is elárulta: az új MMORPG valószínűleg nem havidíjas modellben működik majd.

Az Activision kivásárolta magát a Vivendiből

Az Activision Blizzard nyolcmilliárd dollárért kivásárolta magát a francia média-konglomerátumból, a Vivendiből. Ezzel a markáns lépéssel a kiadó ismét független céggé vált. Kotick szerint így még erősebbek lesznek.

Bemutatták a World of Warcraft-film teaserét

Nem, sajnos a teaser nem nyilvános, és úgy fest, nem is lesz az, így jobb híján csupán az a hír, hogy a San Diego-i Comic-Conon mutattak némi ízelítőt a World of Warcraft-filmből.

Hivatalos: mikrotranzakciók a World of Warcraftban

Noha a bevezetésük még nem történt meg, a Blizzard megerősítette, hogy mikrotranzakciókkal bővítené a World of Warcraftot. Nyugaton nem lesznek olyan kiegészítők, amik a fejlődést segítik.

Jönnek a mikrotranzakciók a World of Warcraftba?

A Blizzard sem tétovázik tovább, a jelek szerint a közeljövőben mikrotranzakciók is helyet kapnak a World of Warcraftban. Legalábbis a Public Test Realmen található tárgy erről tanúskodik. Lehet, hogy végleg free-to-playre vált?

2014 elején kezdik forgatni a Warcraft-filmet

Dátumszerűségek szállingóznak a Warcraft-film háza tájáról, a minap a mozi producere árulta el egy interjúban, hogy a jövő év elején esnének neki a forgatásnak, 2015-ben pedig jöhet a premier.

Egymillióval csökkent a WoW-játékosok száma

Az Activision Blizzard pénzügyi jelentése is megérkezett, a kiadó dolga továbbra is jól megy, egyedül a World of Warcraft játékostábora az, ami csökken. Az viszont folyamatosan.

Jó kezekben vannak a Warcraft-film effektjei

A Blizzard fejese, Nick Carpenter a Twitter-csatornáján bejelentette, hogy a Pí életének vizuális effektjeiért felelős Bill Westenhofer aláírt a Warcraft-mozihoz. Jó kezekben lesznek a digitális effektusok.

Jön az új Call of Duty, de kevesebbet várnak tőle

Az Activision Blizzard is közzétette a maga pénzügyi helyzetjelentését, amiből kiderült többek között, hogy jön az új Call of Duty, de kevesebbet vár tőle a kiadó, miközben a World of Warcraft játékostábora megint kisebb lett.