World of Warcraft: Cataclysm MAC, PC

A World of Warcraft harmadik kiegészítője, amelyben egész Azeroth megváltozik... örökre.

Megvan a Warcraft-film dátuma

Kitűzték a Warcraft-film mozikba kerülésének dátumát. Túl nagy izgalomba viszont nem kell jönni, még több mint két évet kell várni arra, hogy megnézhessük a Legendary-féle adaptációt.

Colin Farrell a Warcraft-filmben?

A pletykák szerint a Legendary már gőzerővel kajtat a Warcraft-film főszereplőit eljátszó színészek után: Paula Pattonnal már tárgyal, Colin Farrellel pedig nagyon szeretne tárgyalni.

Rohamosan csökken a World of Warcraft bevétele

Egy elemző cég szerint hét hónap alatt több mint a felére zuhant a World of Warcraft havi bevétele, a Blizzardnak ideje lesz új dolgokon gondolkodni. A free-to-play modell bevezetése viszont nem biztos, hogy ésszerű.

Januárban indul a Warcraft-mozi forgatása

Sínen halad a Duncan Jones nevével fémjelezett World of Warcraft-mozifilm. A rendező tesztfelvételei olyannyira megtetszettek a Legendary Picturesnek, hogy 2014 januárjában már elkezdődik a forgatás.

GC 2013: Jön a Diablo III: Reaper of Souls?

Egy hét múlva kezdődik a Gamescom, amire már azért is érdemes lesz odafigyelni, mert Diablo III-as bejelentéssel készül rá a Blizzard. Egy most fellőtt teaser oldal szerint új kiegészítőről lehet szó.

Elindult a World of Warcraft animációs sorozat

Az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéséből derült ki, hogy a World of Warcraft előfizetői tábora újabb 600 ezer játékossal csökkent. Aligha meglepő, hogy a Blizzard a játékosok lelkesítésén dolgozik.

Valószínűleg nem lesz havidíjas a Titan

A Blizzard újra megerősítette azokat a pletykákat, melyek szerint a Titan átalakuláson megy át, sőt azt is elárulta: az új MMORPG valószínűleg nem havidíjas modellben működik majd.

Az Activision kivásárolta magát a Vivendiből

Az Activision Blizzard nyolcmilliárd dollárért kivásárolta magát a francia média-konglomerátumból, a Vivendiből. Ezzel a markáns lépéssel a kiadó ismét független céggé vált. Kotick szerint így még erősebbek lesznek.

Bemutatták a World of Warcraft-film teaserét

Nem, sajnos a teaser nem nyilvános, és úgy fest, nem is lesz az, így jobb híján csupán az a hír, hogy a San Diego-i Comic-Conon mutattak némi ízelítőt a World of Warcraft-filmből.

Hivatalos: mikrotranzakciók a World of Warcraftban

Noha a bevezetésük még nem történt meg, a Blizzard megerősítette, hogy mikrotranzakciókkal bővítené a World of Warcraftot. Nyugaton nem lesznek olyan kiegészítők, amik a fejlődést segítik.