World of Warcraft: Cataclysm MAC, PC

A World of Warcraft harmadik kiegészítője, amelyben egész Azeroth megváltozik... örökre.
Típus: Fantasy, Kiegészítõ, MMORPG

WoW: Warlords of Draenor - friss képek és infók

Megannyi bámulatos screenshotot kaptunk a World of Warcraft jövő héten megjelenő kiegészítőjéről, a Warlords of Draenorról és egy pet megvásárlásával támogathatjuk az ebola elleni kutatást is. A Blizzard mindenkire gondol!

Tízéves a Word of Warcraft, dokumentumfilm jön

A hétvégi BlizzCon keretében vetítik le a World of Warcraft: Looking for Group című dokumentumfilmet, amely a népszerű MMO tizedik születésnapjának apropóján lát napvilágot. Rengeteg kulisszatitokkal gazdagodunk.

Már javában készül a Destiny folytatása

Az Activision legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy már 9,5 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik a Bungie új shootere, illetve már megkezdődtek a második rész munkálatai. Nagy frencsájz lesz ebből, mi szóltunk!

League of Legends - 1 milliárd mikrotranzakciókból

Habár a mikrotranzakciókat ki nem állhatja a játékosok egy része, a számok egyelőre a kiadók és fejlesztők oldalán állnak: úgy tűnik, egyre többet és többet költünk az online játékokban.

Hízott egy kicsit a World of Warcraft-tábor

Június óta 600 ezer játékossal nőtt a World of Warcraft előfizetői bázisa, ezzel - ha nem is maradéktalanul - szépített a második negyedéves veszteségein. A Blizzard szólt előre: az új kiegészítő visszahívja a rajongókat.

World of Warcraft - a törölt karakterek feltámadása

A Warlords of Draenor startjára a Blizzard lehetővé teszi, hogy a korábban törölt karaktereket visszaállítsuk a World of Warcraftban. A stúdió azt reméli, hogy az inaktív játékosok így talán újra megújítják az előfizetésüket.

Az Activision a Take-Two-ra pályázik?

A legújabb Wall Street-i pletyák szerint az Acitivision a Take-Two bekebelezését tűzte ki célul. A Benchmark elemzője, Mike Hickey elhintette, hogy a két vállalat megpróbál betörni a filmiparba, tehát az érdekeik egyeznek.

Saját filmstúdiót akar az Activision?

Ha úgy vesszük, a Call of Duty-játékok a maguk rövid, de annál látványosabb kampányával önmagukban is interaktív filmeknek tekinthetők, azonban a hírek szerint az Activision nem állna meg itt...

7 millió alatt a World of Warcraft-játékosok száma

Befutott az Activision Blizzard pénzügyi helyzetjelentése is, amiből kiderült: 7 millió fő alá csökkent a World of Warcraft-előfizetők száma. A kiadó szerint az új kiegészítő majd javít a helyzeten.

Véget ért a Warcraft-film forgatása

Befejezték a Warcraft-film forgatását, most jöhetnek az utómunkálatok, ahol a George Lucas-féle Industrial Light & Magic is közreműködik majd. A mozit 2016 márciusában fogják bemutatni.