Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.
Típus: Akció, Képregényes, Sunyizós

Arkham City - hivatalos a Harley Quinn DLC

A Rocksteady tegnap dupla bejelentéssel örvendeztette meg a Batman rajongókat, elvégre érkezik az Arkham City Game of The Year kiadása, illetve Joker barátnője, Harley Quinn is önálló DLC-t kap, ahogyan arra már számítani lehetett. Képeink és trailerünk is van belőle.

Batman: Arkham City - jön a Harley Quinn DLC?

A pletykák szerint hamarosan újabb letölthető tartalommal bővül a Batman: Arkham City. A sztoriközpontú DLC állítólag Harley Quinnről szól majd, a játszható karakterek között pedig ott lehet Robin is. A Rocksteady még nem reagált a hírekre, de a kiszivárgott trófealista jó kiindulóalapnak tűnik.

BAFTA 2012: A Portal 2 lett a legjobb játék

A British Academy Video Game Awards zsűrije sokszor (mindig) a saját országa felé kacsintgat, mielőtt eldönti, hogy melyik játék fogja megnyerni az adott évben a díjakat. Nem történt ez másként most sem, bár a legjobb játék és több más díj nyertese a nem brit fejlesztésű Portal 2 lett.

Gotham by Gaslight - videón a törölt Batman-játék

Nem szeretünk törölt játékokról írni, pláne, ha egy egészen elképesztő Batman-játékról van szó. Készült ugyanis egy komor hangulatú, steampunk kivetülés is a Day 1 Studios berkeiben, a népszerű képregény alapján. A Gotham by Gaslight már soha nem fog megjelenni, de most belenézhetünk.

Batman: Arkham City - tervben volt a multiplayer is

Sefton Hill, a játék rendezője elmondta, hogy a Rocksteady a fejlesztés kezdetén szeretett volna többjátékos üzemmódot is rakni a Batman: Arkham Citybe. Ám a kiadó ezt máshogy gondolta, csak a single-ben bízott, talán szerencsénk van, hogy így történt.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

Csak vicc volt a Batman: Arkham World

Éppen csak megjelent, és aratja lefelé a babérokat a Batman: Arkham City, máris bejelentenék a folytatást? Ez keringett mindenki fejében, amikor a Video Game Awards díjátadón feltűnt az a bizonyos Arkham World feliratú szkript. Nos, úgy tűnik az egész csak egy vicc volt.

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!

VGA 2011: Már készül a Batman: Arkham World?

Elképzelhető, hogy a Rocksteady már dolgozik a Batman: Arkham City folytatásán, erre a Video Game Awards alkalmával utalt a fejlesztőcég Joker, illetve Mark Hamill segítségével. Nem lennénk meglepődve, ha a Warner folytatni akarná a sorozatot, persze lehet, hogy csak a fejlesztők vicceltek meg bennünket.

DirectX 11-javítást kapott az Arkham City

Mától eljött az az idő, hogy a Batman-rajongók teljes pompájában élvezhetik az Arkham City nevű csodát, mivel elérhető a DirectX 11-es vizuális orgazmust aktiváló frissítés. A tapasz ezen felül számos hibajavítást tartalmaz, szóval mindenképpen érdemes lerántani.