Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.

Arkham City - így készült Joker szinkronja

Habár a Rocksteady már tavaly év végén learatta a babérokat a Batman: Arkham City-vel, a Game of the Year kiadás megjelenése kapcsán ismét a kulisszák mögé pillanthatunk. Ezúttal a szinkronmunkálatokról lesz szó, melyben a zseniális Mark Hamill brillírozik.

Arkham City - traileren Harley Quinn bosszúja

Kissé idegesítő, talán irritáló is, de legalább formás a popsija. Ő Harley Quinn, Joker legnagyobb rajongója, akinek bosszúja külön DLC-t kap. Az előzetes egészen filmszerű és ütős, még a legújabb Batman-film trailere mellett is megállná a helyét. Felkeltette az érdeklődésünket, na!

Arkham City - Harley Quinn’s Revenge teaser

Friss kedvcsinálóval lepte meg a Batman fanokat a Rocksteady. A hónap végén érkező Batman: Arkham City új DLC-je, a Harley Quinn’s Revenge végre egy tisztességes teasert kapott. Joker megbolondult pszichológusa igazi hadjáratot tervez Batman és Robin ellen. Attól még csini a leányzó.

Arkham City - megvan a Harley Quinn DLC dátuma

Jó hír, hogy csaknem fél évvel a Batman: Arkham City megjelenése után a Rocksteady még mindig további kiegészítést ad ki a játékhoz. Nem is akármilyet, elvégre a soron következő DLC-ben megismerhetjük Joker nőjének, Harley Quinn-nek a bosszúját. Megvan a dátum!

Arkham City - hivatalos a Harley Quinn DLC

A Rocksteady tegnap dupla bejelentéssel örvendeztette meg a Batman rajongókat, elvégre érkezik az Arkham City Game of The Year kiadása, illetve Joker barátnője, Harley Quinn is önálló DLC-t kap, ahogyan arra már számítani lehetett. Képeink és trailerünk is van belőle.

Batman: Arkham City - jön a Harley Quinn DLC?

A pletykák szerint hamarosan újabb letölthető tartalommal bővül a Batman: Arkham City. A sztoriközpontú DLC állítólag Harley Quinnről szól majd, a játszható karakterek között pedig ott lehet Robin is. A Rocksteady még nem reagált a hírekre, de a kiszivárgott trófealista jó kiindulóalapnak tűnik.

BAFTA 2012: A Portal 2 lett a legjobb játék

A British Academy Video Game Awards zsűrije sokszor (mindig) a saját országa felé kacsintgat, mielőtt eldönti, hogy melyik játék fogja megnyerni az adott évben a díjakat. Nem történt ez másként most sem, bár a legjobb játék és több más díj nyertese a nem brit fejlesztésű Portal 2 lett.

Gotham by Gaslight - videón a törölt Batman-játék

Nem szeretünk törölt játékokról írni, pláne, ha egy egészen elképesztő Batman-játékról van szó. Készült ugyanis egy komor hangulatú, steampunk kivetülés is a Day 1 Studios berkeiben, a népszerű képregény alapján. A Gotham by Gaslight már soha nem fog megjelenni, de most belenézhetünk.

Batman: Arkham City - tervben volt a multiplayer is

Sefton Hill, a játék rendezője elmondta, hogy a Rocksteady a fejlesztés kezdetén szeretett volna többjátékos üzemmódot is rakni a Batman: Arkham Citybe. Ám a kiadó ezt máshogy gondolta, csak a single-ben bízott, talán szerencsénk van, hogy így történt.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!