Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.
1339916400

The Dark Knight Rises - mobilos játékadaptáció

Mobileszközökön kap játékadaptációt a nyáron mozikba kerülő The Dark Knight Rises. A Warner Bros. látszólag a Batman: Arkham-játékok mellett nem erőlteti a filmek feldolgozását, egyedül a hordozható kütyükön próbálkozik be egy kis költségvetésű programmal - lássuk belőle az első teasert!
1339653637

Az MW3-at játsszák legtöbbet Xbox Live-on

Befutott a Xbox Live-ról szóló toplista legfrissebb kiadása - a június 4-gyel kezdődő héten ismét a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt a legtöbbet játszott játék, utána a Minecraft következik és a dobogó harmadik fogát a Black Ops első része csípte meg. A GTA 4 továbbra is a PC-sek kedvence.
1339330098

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.
1339145400

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.
1338930300

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!
1338917046

E3 2012: Batman: Arkham City - a Wii U-s verzió

A Nintendo sajtókonferenciáján mutatták be először a Batman: Arkham City Wii U-s verzióját. Bár élő gameplayt nem láttunk a játékról, az előre rögzített anyagok alapján elmondhatjuk, hogy a Rocksteady igyekszik mindent kipréselni a konzol tabletkontrolleréből.
1338318968

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a szokásos megjelenési listánkat, persze nem nagyon kellett volna megerőltetnünk magunkat, mert érdemi megjelenés nem igazán lesz a héten. Oké, lesznek átiratok, új kiadások meg DLC-k dögivel, de azért ez így nem az igazi, ugye?
1337951078

Arkham City - így készült Joker szinkronja

Habár a Rocksteady már tavaly év végén learatta a babérokat a Batman: Arkham City-vel, a Game of the Year kiadás megjelenése kapcsán ismét a kulisszák mögé pillanthatunk. Ezúttal a szinkronmunkálatokról lesz szó, melyben a zseniális Mark Hamill brillírozik.
1337340600

Arkham City - traileren Harley Quinn bosszúja

Kissé idegesítő, talán irritáló is, de legalább formás a popsija. Ő Harley Quinn, Joker legnagyobb rajongója, akinek bosszúja külön DLC-t kap. Az előzetes egészen filmszerű és ütős, még a legújabb Batman-film trailere mellett is megállná a helyét. Felkeltette az érdeklődésünket, na!
1336723256

Arkham City - Harley Quinn’s Revenge teaser

Friss kedvcsinálóval lepte meg a Batman fanokat a Rocksteady. A hónap végén érkező Batman: Arkham City új DLC-je, a Harley Quinn’s Revenge végre egy tisztességes teasert kapott. Joker megbolondult pszichológusa igazi hadjáratot tervez Batman és Robin ellen. Attól még csini a leányzó.