Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.
Típus: Akció, Képregényes, Sunyizós

Ilyen PC kell a Batman: Arkham City alá

Konzolokra már a múlt héten megjelent a Batman: Arkham City, hamarosan pedig jön a PC-s változat is - ha nem szúrtak el valamit nagyon a Rocksteadynél, a számítógépes játékot sem érheti majd panasz. A hétvégén befutott a program hivatalos gépigénye, kattintás után olvashatjátok is!

Batman: Arkham City teszt

Létezik-e jobb jelző a tökéletesnél? Nem, videojátékos vonatkozásban azt hiszem jegelhetjük ezt a fogalmat, pedig az eddig próbálkozásokat tekintve a Batman: Arkham City áll a legközelebb hozzá, fölényes győzelmet aratva a szuperhősös témában. Gotham sötétebb és hátborzongatóbb, mint valaha – nincsenek határok.

Problémák a Batman: Arkham City extráival

Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra a világ nagyobb részén már hivatalosan is elérhető a Batman: Arkham City, azonban miután a vásárlók hazarohantak a szép új játékkal, az esetek többségéban szomorúan vették tudomásul, hogy valami hiányzik. Vagy örömmel, hogy valamiből több van.

Arkham City premierbuli a Club 4 Playersben

Ugye nem hiszitek egy percig sem, hogy kishazánkban nem ünnepelhetjük meg a Batman: Arkham City megjelenését? A premier napján, október 21-én, 19 órakor szeretettel várnak mindenkit a Club 4 Players konzolkocsmában, ahol a játék mellett bőséges nyeremény vár rád.

Arkham City - émelyítő magasságok

A héten jelenik meg végre a Rocksteady gondozásában készülő Batman: Arkham City, a fejlesztők nemrégiben rámutattak arra, mennyire büszkék arra, hogy Gotham City bejárható része nem csupán sokkal nagyobb szabadságérzetet ad, hanem arra is, hogy a rendkívüli magasságok vannak a játékban.

Nehéz dolog Batmant szinkronizálni

Viszonylag ritkán szoktunk írni a játékok főhőseit szinkronizáló színészekről, aminek pusztán az az oka, hogy kutyát-macskát nem érdekli, ki szinkronizálja a játékokat. Legalábbis az esetek nagy többségében így van. A Batman azonban ezen a téren is kicsit más...

Arkham City - használt játék mellé nincs Macskanő

Bár a Batman: Arkham City kapcsán az egyik legizgalmasabb bejelentés az volt, hogy a sztori során a Macskanővel is játszhatunk majd, azt a Warner Bros. elfelejtette hozzácsapni az apróbetűs részben, hogy a hölgyeményhez csak a vadi új játékot vásárlók férhetnek hozzá ingyen.

Batman: Arkham City launch trailer

Egyelőre fantasztikus pontszámokat kap a sajtótól az új Batman-játék, így valószínűleg a játékosok is meg lesznek vele elégedve. Hogy még véletlenül se felejtsük el megvenni az anyagot, a Rocksteady kiadta a jónép számára a launch trailert. Hangulatbomba.

Batman: Arkham City - új kedvcsináló érkezett

El sem hisszük, alig két hét van hátra a Batman: Arkham City megjelenéséig! Ennek örömére egyre sűrűbben érkeznek a látnivalók a játékból, most éppen egy rövid, de annál tartalmasabb trailert kaptunk, amiben a főbb szereplők és gonoszok is feltűnnek majd - jó így együtt látni őket!

Batman: Arkham City - Robin is színre lép

Ahogy az már ismeretes, Batman és Macskanő mellett Robin is játszható karakter lesz az Arkham Cityben, ám sajnos csak előrendelői bónuszként, egy DLC-t letöltve. Ettől függetlenül igazi keményarc a gyerek, saját törekvésekkel és világnézettel. Gothamben olyan sok a rosszfiú, hogy neki is marad.