Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.

Hivatalos: gyűjtői változatot kap az Arkham City

Fel sem ocsúdtunk az új Batman-film trailere után, a Warner Bros. máris bejelentette: a pletykáknak megfelelően gyűjtői változatot kap az októberben érkező Batman: Arkham City. A csomag 100 dollárba fáj majd, ennek köszönhetően nem kevés érdekesség fér majd el benne.

Batman: Arkham City - bemutatkozik Rébusz

Új trailert kapott a Batman: Arkham City, melyben nem más, mint régi ismerősünk, Rébusz mutatkozik be. A másfél perces trailer bár kevesebb gameplay jelenetet mutat - legalábbis nem azok vannak előtérben -, mégis pazarul van megvágva, és a hangulat terén is nagyon meggyőző. Legyen már október!

Arkham City - bemutatkozik Robin is

Azt már tudjuk, hogy az Arkham Cityben a denevérember mellett Macskanőt és Robint is irányíthatjuk, ám míg az előbbiekből számos tetszetős médiaanyagot tálaltunk Nektek, Batman hű fegyverhordozójáról szinte semmit nem tudtunk. Ennek vége, egy concept art már felbukkant a neten Robinról.

Batman: Arkham City - fontos az egyensúly

A játék fejlesztése során a Rocksteady azzal a problémával birkózott meg, hogy Batman ellenfelei mindig kiegyensúlyozottak legyenek, és a harc ne váljon frusztrálóvá, inkább szórakoztató legyen. Minden egyes találkozásnak érdekesnek kell lennie. Kaptunk egy rakat új képet is.

Arkham City - 12 perc Macskanő főszereplésével

Egy relatíve hosszú próba során megcsodálhatjuk Macskanő látványos kunsztjait a legfrissebb Batman: Arkham City videóban. A Warner tényleg nem mérte szűken a játékmeneti felvételt, a csajjal legalább akkora élvezet lesz nyomulni, mint a derék bőregérrel. A Rocksteady nem unatkozott két évig.

Ilyen lesz a Batman: Arkham City borítója

Az már a várakozás végső stádiuma, ha dobozfotókat kezdünk el valamiről közölni; valahogy így állunk mi az Arkham Cityvel, nem bírunk magunkkal a megjelenésig. Batman, Robin és a Macskanő idén októberben indul a város felderítésére, most pedig legalább tudjuk, milyen dobozt kell leemelni a polcról.

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.

Hivatalos: Robin is játszható lesz az új Batmanben

Úgy látszik, a Best Buy nem a levegőbe beszélt korábban, Robin tényleg játszható karakter lesz a Batman: Arkham City-ben, mégha nem is egészen úgy, mint a Macskanő. Az előrendelés útján elérhető, állandó szárnysegédről már néhány információ és egy kép is a rendelkezésünkre áll.

Robin is játszható karakter lehet az új Batmanben

Macskanő már biztosan benne lesz a Batman: Arkham City-ben, és nagyon úgy néz ki, hogy derék bőregerünk mindenkori szárnysegédje, Robin is ott fog feszíteni a játékban. Más kérdés, hogy őt nem a történet során irányíthatjuk majd, hanem csupán a challenge pályákon.

E3 2011: Arkham City - képek, 15 perces videó

Csordogálnak a szebbnél-szebb médiaanyagok a kiállítás alkalmából, a Batman-rajongóknak sincs miért csalódniuk, inkább csak kellő szabadidő kell minden manna megtekintéséhez. Egy adag friss képlopat és egy 15 perces filmecske van most terítéken a kiállított demóból.