Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.

Novemberre csúszik a PC-s Batman: Arkham City

A Warner Bros. bejelentette, hogy további csiszolásra szorul a denevérember új kalandja - de ez csupán a számítógépes verziót érinti. Ez annyit jelent, hogy ezen változat novemberben lát napvilágot, a szebb látványért és fizikáért tehát várnunk kell egy keveset. PC-s képeink is vannak már.

Arkham City - bemutatkozik Deadshot

Új ellenfélről rántotta a leplet ma a Rocksteady. Az biztos, hogy bőregerünk nem semmi tennivalók elé néz, az egész város minden rosszfiúja az ő nyakába hull. Most Deadshoton a sor, aki igazi cseles bérgyilkos, nem az erővel, sokkal inkább az eszével tör borsot Batman orra alá.

Külön zenei albumot kap az Arkham City

A Warner Bros. bemutatta a Batman: Arkham City promótálására született zenei albumot, amit a gyűjtői változat tulajdonosai ingyen tölthetnek majd le, míg a többiek október elején vásárolhatják meg az üzletekben. A válogatáson több előadó, köztük Serj Tankian is feltűnik majd.

Arkham City - második nekifutásra sem gyenge

A Batman: Arkham City nemcsak első végigjátszásra kínál tartalmas élményeket, hanem másodikra is. A Rocksteady fellibbentette a fátylat a New Game Plus opcióról, melyben a teljes kütyü- és fegyverarzenál már a kezdetektől a rendelkezésünkre áll. De ettől a játék nem lesz könnyebb.

Batman: Arkham City - a limitált kiadás részletei

A denevérember októberben minden eddigi próbálkozást felülmúló sötét kalandra készül olyan ellenfelekkel, mint Pingvin, Két-Arc vagy Bane - Arkham City megtisztítása nem éppen hálás feladat. Jó hír viszont, hogy a hazai forgalmazó megosztotta velünk Limited Edition részleteit is.

Arkham City - továbbra sincs Bruce Wayne

Vészesen közeledik az új Batman-játék, az Arkham City megjelenése, s ezzel kapcsolatban egyre inkább gyűlnek a rajongók kérdései: mely területeken fog bővíteni a Rocksteady Games? Nos, úgy néz ki, hogy Batman "másik énjét" tekintve egyáltalán nem.

Batman: Arkham City - Mr. Freeze a porondon

Befutott a Batman: Arkham City legújabb trailere, melynek főszereplője ezúttal nem más, mint Mr. Freeze. A fejlesztők emellett hivatalosan is megerősítették, hogy lesz 3D-támogatás, ám a korábbi értesülésekkel ellentétben nemcsak PC-n, hanem a másik két platformon, PS3-on és Xbox 360-on is.

3D-támogatás és PhysX a PC-s Arkham Cityben

A mai napon kifejezetten örülhetnek a PC-rajongók: nem elég, hogy a Deus Ex fejlesztői bejelentették, a PC-s lesz a legjobb az összes verzió közül, most a Batman: Arkham Cityvel kapcsolatban tudtuk meg, hogy a számítógépes változat itt is kap néhány kisebb extrát.

Bane is Batmannel harcol majd az Arkham City-ben

A Warner Bros. és a Rocksteady legutóbbi bejelentése szerint Batman egyik esküdt ellensége, Bane is a szuperhős oldalán fog harcolni az októberben megjelenő Arkham City-ben, azonban a Macskanővel ellentétben ő nem lesz játszható karakter, a gép irányítja majd.

Batman: Arkham City - bemutatkozik a Pingvin

Újabb bemutatóvideót kapott a Batman: Arkham City, ebben ezúttal a torzszülött Pingvinnel találkozhatunk. Az Iceberg Lounge-ot természetesen mi is keresztül-kasul bejárjuk majd, s ahogy hősünk a trailerben mondja: alapvetően a túszokat kereste ott, de most már a Pingvint is elkapja.