Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.
1364488584

Batman: Arkham Origins-pletykák a láthatáron

Egy francia lap értesülései szerint Batman: Arkham Origins lehet az új Arkham-játék címe: a hír ráerősít a korábbi pletykákra, miszerint előzménytörténeten dolgozik a Rocksteady Studios.
1360764595

Next-gen cím lesz az új Batman-játék?

A pletykák szerint két-három hónap múlva mutathatják be a tegnap emlegetett Batman: Arkham-játékot, és az sem kizárt, hogy a folytatás a következő generációs konzolokra készül.
1360678681

Idén jön a Batman: Arkham City folytatása?

A Time Warner pénzügyi igazgatója kotyogta ki, hogy még idén megjelenik a Batman: Arkham City folytatása, és ami különösen érdekes: elképzelhető, hogy nem a Rocksteady Studios fejleszti.
1358164859

Úton a Batman: Arkham Universe?

A Warner Bros. masszív domain-regisztrálásba kezdett. Nem kevesebb, mint 15 címet jegyeztetett be, melyek a Batman: Arkham Universe-zel kapcsolatosak. A Rocksteady már dolgozik az Arkham City folytatásán?
1353934800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megtelt könnyel a szemünk, új résztvevővel bővült a heti játékmegjelenéseket összegző rovatunk. Bizony: a héten kerül boltokba a Wii U, és természetesen egy raklapnyi cím érkezik majd mellé.
1353409209

Batman: Arkham City - itt a Wii U-s launch trailer

Tíz nap múlva rajtol el kishazánkban a Batman: Arkham City - Armored Edition, s vele együtt a Nintendo új konzolja. Természetesen a Rocksteady legutóbbi alkotása is megkapta a megjelenés mellé csatolt előzetesét. A GamePaddel történő bohóckodás új színt visz a játékmenetbe.
1351346488

A Skyrim az év legjobb játéka

Legalábbis a Golden Joystick Awardson. Furcsának tűnhet az időzítés, de a játékos ceremóniát évről-évre ilyenkor, az őszi szezon kellős közepén rendezik meg, így könnyen lehet, hogy az idei év legjobb játékai éppen a tavalyiak, és az ideiek pedig a jövő évi legjobbak. Vagyis értitek...
1349863240

Videón a Batman: Arkham City - Armored Edition

Miben nyújt többet a Batman: Arkham City Nintendo Wii U-s verziója? Az alábbi gameplay felvételekkel tarkított videóban erre a kérdésre kapjuk meg a választ. A Rocksteady Studios tényleg nem aprózza el a premiert, a konzol sajátos irányítása szinte csavar egyet a játékmeneten.
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1342023227

Előzmény lehet a Rocksteady új Batmanje

A Variety értesülései szerint a Warner Bros. gőzerővel készül az Igazság Ligája mozifilmre, amit természetesen videojátékos fronton is erősítene. A törekvés részeként több játékban is viszontláthatjuk a DC szuperhőseit, és állítólag az új, Rocksteady-féle Batmanben is összefuthatunk Supermanékkel.