Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.
1336494648

Arkham City - megvan a Harley Quinn DLC dátuma

Jó hír, hogy csaknem fél évvel a Batman: Arkham City megjelenése után a Rocksteady még mindig további kiegészítést ad ki a játékhoz. Nem is akármilyet, elvégre a soron következő DLC-ben megismerhetjük Joker nőjének, Harley Quinn-nek a bosszúját. Megvan a dátum!
1335250825

Arkham City - hivatalos a Harley Quinn DLC

A Rocksteady tegnap dupla bejelentéssel örvendeztette meg a Batman rajongókat, elvégre érkezik az Arkham City Game of The Year kiadása, illetve Joker barátnője, Harley Quinn is önálló DLC-t kap, ahogyan arra már számítani lehetett. Képeink és trailerünk is van belőle.
1333549800

Batman: Arkham City - jön a Harley Quinn DLC?

A pletykák szerint hamarosan újabb letölthető tartalommal bővül a Batman: Arkham City. A sztoriközpontú DLC állítólag Harley Quinnről szól majd, a játszható karakterek között pedig ott lehet Robin is. A Rocksteady még nem reagált a hírekre, de a kiszivárgott trófealista jó kiindulóalapnak tűnik.
1332063000

BAFTA 2012: A Portal 2 lett a legjobb játék

A British Academy Video Game Awards zsűrije sokszor (mindig) a saját országa felé kacsintgat, mielőtt eldönti, hogy melyik játék fogja megnyerni az adott évben a díjakat. Nem történt ez másként most sem, bár a legjobb játék és több más díj nyertese a nem brit fejlesztésű Portal 2 lett.
1330435836

Gotham by Gaslight - videón a törölt Batman-játék

Nem szeretünk törölt játékokról írni, pláne, ha egy egészen elképesztő Batman-játékról van szó. Készült ugyanis egy komor hangulatú, steampunk kivetülés is a Day 1 Studios berkeiben, a népszerű képregény alapján. A Gotham by Gaslight már soha nem fog megjelenni, de most belenézhetünk.
1328954455

Batman: Arkham City - tervben volt a multiplayer is

Sefton Hill, a játék rendezője elmondta, hogy a Rocksteady a fejlesztés kezdetén szeretett volna többjátékos üzemmódot is rakni a Batman: Arkham Citybe. Ám a kiadó ezt máshogy gondolta, csak a single-ben bízott, talán szerencsénk van, hogy így történt.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1323792000

Csak vicc volt a Batman: Arkham World

Éppen csak megjelent, és aratja lefelé a babérokat a Batman: Arkham City, máris bejelentenék a folytatást? Ez keringett mindenki fejében, amikor a Video Game Awards díjátadón feltűnt az a bizonyos Arkham World feliratú szkript. Nos, úgy tűnik az egész csak egy vicc volt.
1323706440

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!
1323590309

VGA 2011: Már készül a Batman: Arkham World?

Elképzelhető, hogy a Rocksteady már dolgozik a Batman: Arkham City folytatásán, erre a Video Game Awards alkalmával utalt a fejlesztőcég Joker, illetve Mark Hamill segítségével. Nem lennénk meglepődve, ha a Warner folytatni akarná a sorozatot, persze lehet, hogy csak a fejlesztők vicceltek meg bennünket.