Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.
Típus: Akció, Képregényes, Sunyizós

Arkham City - decemberben újabb DLC-k jönnek

Nem maradnak utánpótlás nélkül a Batman: Arkham City rajongói a jövő hónapban sem. A fejlesztők Twitteren közölték, hogy december 20-án nem kevesebb, mint három pack lát napvilágot. Közölük kettővel az előrendelők már találkozhattak korábban, de kapunk egy teljesen újat is.

Akciók a Steamen, ingyen játékok az OnLive-on

Amerikában tegnap hálaadás volt, aminek most az egyszeri magyar is örülhet: a Steam óriási játékakciói ide is eljutnak, ráadásul az OnLive ingyenes játékait, a Homefrontot és a Red Faction: Armageddont mi is élvezhetjük öt nap erejéig. Gamerek, a mi karácsonyunk már elkezdődött!

Durva siker OnLive-on az Arkham City demója

Rekordot döntött az OnLive cloudrendszeren a Batman: Arkham City demója, mind az Egyesült Államokban, mind pedig a briteknél. A játék első félóráját bemutató kipróbálható változat volt az utóbbi idők legkeresettebb címe az első napi aktivitást tekintve. A végleges PC-s verziót holnap keressétek!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nyugodtabb hét következik, bőven lesz alkalmunk bepótolni a lemaradásunk az őszvégi fennforgás közepette. Persze új játékokra ezúttal is számíthatunk, nívósabb megjelenésből viszont kevesebb lesz, és azok között is inkább DLC-ket, bővített kiadásokat találunk. Azért a PC-s Batman jó lesz.

Arkham City - eltűnnek az Xbox 360-as mentések?

Egyre aggasztóbb a téma a játék hivatalosan fórumán, ahol többen arra panaszkodnak, hogy szőrén-szálán eltűntek a Batman: Arkham City mentései. Hivatalos megerősítés vagy magyarázat egyelőre nincs, a síró vásárlók száma viszont napról-napra gyarapodik.

Amerikában is a Battlefield 3 vitte el az októbert

Befutottak az NPD Group októberi statisztikái, a tízes toplista szerint a Battlefield 3 volt az amerikai játékosok kedvence a hónapban, ráadásul szokatlanul jók voltak a PC-s eladások is, köszönhetően a sorozat gyökereinek. A legkeresettebb konzol még mindig az Xbox 360 a tengerentúlon.

VGA 2011: BioWare, Metal Gear Solid, Alan Wake

A gamerek szeretnek sokáig aludni, még karácsonykor is, de a Video Game Awards bejelentéseiért mindenki hajlandó korán felkelni - vagy le sem feküdni. A show, a "téli E3" idén sem marad el, a szervezők máris megszellőztették az első bemutatandó neveket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A november. A novembert mindenki szereti a rengeteg játék miatt - engem kivéve, aki minden héten órákat tököl a megjelenési listákkal -, az ősz utolsó hónapja pedig holnap kezdetét veszi, hoz is majd újdonságot bőven. Lássuk gyorsan az első felvonást, nézzük meg, mi vár ránk a napokban!

Batman: Arkham City - Éjszárny színre lép

Hamarosan kibővül a Batman: Arkham City világa, letölthető formában újabb játszható karaktert kapunk kezeink közé. Nightwing sem veti meg a pofozkodást, speciális mozdulatokkal és személyre szabott Challenge térképekkel érkezik. November első napján már magunkévá is tehetjük.

Batman: Arkham City - veszik, mint a cukrot

Azt hiszem, bátran mondhatjuk, hogy a jó játékokra nincs hatással sem a gazdasági válság, sem pedig a kalózkodás. Vagy legalábbis nem annyira, mint azt sok kiadó és fejlesztő állítja mostanában. A jó játékokat bizony megveszik az emberek, s ez jó dolog.