Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.
Típus: Akció, Képregényes, Sunyizós

Batman - nem az Arkham City lesz az utolsó rész

A Denevérember rajongói megnyugodhatnak: a Rocksteady Games is érzi, hogy valamire nagyon rátapintottak az első résszel, amit aztán még tovább tapogattak a másodikkal, s úgy tűnik, hogy eszük ágában sincs kiszállni. Legalábbis, ha minden rendben halad...

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.

Képeken az új Dark Knight-film Macskanője

Nem kétséges, hogy elég komoly sztárparádét vonultat fel a következő Batman-film, mint ahogy az sem, hogy mindenki epekedve várja, mégis miként jut majd szerephez benne a Macskanő. S persze azt is, hogy vajon mennyire fog feszülni rajta a bőrruci. Nos, most kiderül.

Batman: Arkham City - Joker is visszatért

Új trailert kapott a Batman: Arkham City, az előzetes mondhatni szokás szerint a játék egyik főgonoszát mutatja be. Ahogy az sejthető volt, a folytatásra Joker is visszatér majd - bármilyen ramatyul nézett ki a játék teaser trailerében -, ráadásul most éppen ő van soron, lássuk hát az ő beszavazó kisfilmjét!

Novemberre csúszik a PC-s Batman: Arkham City

A Warner Bros. bejelentette, hogy további csiszolásra szorul a denevérember új kalandja - de ez csupán a számítógépes verziót érinti. Ez annyit jelent, hogy ezen változat novemberben lát napvilágot, a szebb látványért és fizikáért tehát várnunk kell egy keveset. PC-s képeink is vannak már.

Arkham City - bemutatkozik Deadshot

Új ellenfélről rántotta a leplet ma a Rocksteady. Az biztos, hogy bőregerünk nem semmi tennivalók elé néz, az egész város minden rosszfiúja az ő nyakába hull. Most Deadshoton a sor, aki igazi cseles bérgyilkos, nem az erővel, sokkal inkább az eszével tör borsot Batman orra alá.

Külön zenei albumot kap az Arkham City

A Warner Bros. bemutatta a Batman: Arkham City promótálására született zenei albumot, amit a gyűjtői változat tulajdonosai ingyen tölthetnek majd le, míg a többiek október elején vásárolhatják meg az üzletekben. A válogatáson több előadó, köztük Serj Tankian is feltűnik majd.

Arkham City - második nekifutásra sem gyenge

A Batman: Arkham City nemcsak első végigjátszásra kínál tartalmas élményeket, hanem másodikra is. A Rocksteady fellibbentette a fátylat a New Game Plus opcióról, melyben a teljes kütyü- és fegyverarzenál már a kezdetektől a rendelkezésünkre áll. De ettől a játék nem lesz könnyebb.

Batman: Arkham City - a limitált kiadás részletei

A denevérember októberben minden eddigi próbálkozást felülmúló sötét kalandra készül olyan ellenfelekkel, mint Pingvin, Két-Arc vagy Bane - Arkham City megtisztítása nem éppen hálás feladat. Jó hír viszont, hogy a hazai forgalmazó megosztotta velünk Limited Edition részleteit is.

Arkham City - továbbra sincs Bruce Wayne

Vészesen közeledik az új Batman-játék, az Arkham City megjelenése, s ezzel kapcsolatban egyre inkább gyűlnek a rajongók kérdései: mely területeken fog bővíteni a Rocksteady Games? Nos, úgy néz ki, hogy Batman "másik énjét" tekintve egyáltalán nem.