Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.

Arkham City - használt játék mellé nincs Macskanő

Bár a Batman: Arkham City kapcsán az egyik legizgalmasabb bejelentés az volt, hogy a sztori során a Macskanővel is játszhatunk majd, azt a Warner Bros. elfelejtette hozzácsapni az apróbetűs részben, hogy a hölgyeményhez csak a vadi új játékot vásárlók férhetnek hozzá ingyen.

Batman: Arkham City launch trailer

Egyelőre fantasztikus pontszámokat kap a sajtótól az új Batman-játék, így valószínűleg a játékosok is meg lesznek vele elégedve. Hogy még véletlenül se felejtsük el megvenni az anyagot, a Rocksteady kiadta a jónép számára a launch trailert. Hangulatbomba.

Batman: Arkham City - új kedvcsináló érkezett

El sem hisszük, alig két hét van hátra a Batman: Arkham City megjelenéséig! Ennek örömére egyre sűrűbben érkeznek a látnivalók a játékból, most éppen egy rövid, de annál tartalmasabb trailert kaptunk, amiben a főbb szereplők és gonoszok is feltűnnek majd - jó így együtt látni őket!

Batman: Arkham City - Robin is színre lép

Ahogy az már ismeretes, Batman és Macskanő mellett Robin is játszható karakter lesz az Arkham Cityben, ám sajnos csak előrendelői bónuszként, egy DLC-t letöltve. Ettől függetlenül igazi keményarc a gyerek, saját törekvésekkel és világnézettel. Gothamben olyan sok a rosszfiú, hogy neki is marad.

Batman - nem az Arkham City lesz az utolsó rész

A Denevérember rajongói megnyugodhatnak: a Rocksteady Games is érzi, hogy valamire nagyon rátapintottak az első résszel, amit aztán még tovább tapogattak a másodikkal, s úgy tűnik, hogy eszük ágában sincs kiszállni. Legalábbis, ha minden rendben halad...

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.

Képeken az új Dark Knight-film Macskanője

Nem kétséges, hogy elég komoly sztárparádét vonultat fel a következő Batman-film, mint ahogy az sem, hogy mindenki epekedve várja, mégis miként jut majd szerephez benne a Macskanő. S persze azt is, hogy vajon mennyire fog feszülni rajta a bőrruci. Nos, most kiderül.

Batman: Arkham City - Joker is visszatért

Új trailert kapott a Batman: Arkham City, az előzetes mondhatni szokás szerint a játék egyik főgonoszát mutatja be. Ahogy az sejthető volt, a folytatásra Joker is visszatér majd - bármilyen ramatyul nézett ki a játék teaser trailerében -, ráadásul most éppen ő van soron, lássuk hát az ő beszavazó kisfilmjét!

Novemberre csúszik a PC-s Batman: Arkham City

A Warner Bros. bejelentette, hogy további csiszolásra szorul a denevérember új kalandja - de ez csupán a számítógépes verziót érinti. Ez annyit jelent, hogy ezen változat novemberben lát napvilágot, a szebb látványért és fizikáért tehát várnunk kell egy keveset. PC-s képeink is vannak már.

Arkham City - bemutatkozik Deadshot

Új ellenfélről rántotta a leplet ma a Rocksteady. Az biztos, hogy bőregerünk nem semmi tennivalók elé néz, az egész város minden rosszfiúja az ő nyakába hull. Most Deadshoton a sor, aki igazi cseles bérgyilkos, nem az erővel, sokkal inkább az eszével tör borsot Batman orra alá.