Aliens RPG

A népszerű filmsorozat alapján készült szerepjáték, melyet a műfajban elismert Obsidian fejleszt.
1382417163

Frissítve: De mi az az Alien: Isolation?

Minden bizonnyal egy új Alien-játék címe az az elnevezés, amit a Twentieth Century Fox védetett le nemrégiben. Egyelőre egy tippünk van: ez lehet a The Creative Assembly-féle adaptáció.
1361350800

Tizenhárom perc az Aliens-szerepjátékból

A múltkori fejlesztői videónál valamivel látványosabb mozgóképet kaptunk az Obsidian Entertainmentnél készült Aliens-szerepjátékról. Tizenhárom perc gameplay látható az Aliens: Crucible-ből.
1361210400

Videón az Aliens-szerepjáték

Mint ismert, annak idején a Sega egy Aliens-szerepjátékot és egy FPS-t is bejelentett: az FPS lett a Colonial Marines, míg az Obsidian által fejlesztett RPG munkálatait lelőtte a kiadó.
1316962800

Így nézett volna ki a törölt Aliens-szerepjáték

Szomorú történet, hogy az Aliens-rajongók egyik legjobban várt játékát, az Obsidiannál készülő akció-szerepjátékot végül sosem jelentették meg. Talán némi vigaszt nyújt, hogy most kaptunk két koncepciórajzot, melyekkel betekintést kapunk a játék hangulatába.
1292860800

Giger is dolgozik az új 3D-s Alien filmen

Rég volt már cooltúrás hírünk, de itt az alkalom a pótlásra: Ridley Scott mellett még egy eredeti alkotó visszatér az új Alien előzményfilmhez, mégpedig az idegen eredeti megálmodója, a neves H.R. Giger. Mi pedig egyre bizakodóbbak leszünk, hiszen úgy néz ki, hogy még ennyi idő után is korrekt film készülhet Alien névvel.
1253264220

2011-ig biztos nem hallunk az Aliens RPG-ről

Hányattatott utat járt be az Aliens-filmek alapján készült szerepjáték: a játékot még a Colonial Marinesszel együtt jelentették be, de azóta sem láttunk belőle semmit.
1235583420

Most már biztos: nem lesz Aliens RPG

Most már biztosnak látszik a hír, miszerint leállították az Aliens-filmek alapján készülő szerepjáték munkálatait - a megerősítést az egyik fejlesztő életrajzából kaptuk.
1234522800

Mégsem készül el az Aliens-szerepjáték?

Anno az Aliens: Colonial Mariens bemutatásával párhuzamosan leplezték le az Aliens-filmek alapján készülő szerepjátékot, melyet az Obsidian fejlesztett volna.