Hardver rovat

A Gamekapocs hardver rovatában rendszeresen leteszteljük a legfrissebb videokártyákat, gamer notebookokat, és a többi hasonló érdekes informatikai újdonságokat!
Típus: Rovat

Lila színű Xbox One S érkezhet a Fortnite-tal

Kiszivárgott egy új Xbox One S-modell, ami káprázatos lila színben pompázik. A Fortnite Limited Edition némi V-Buckot és egyedi skint is ad a battle royale-játékhoz a megszokott 1 terás vinyó és a 300 dolláros árcédula mellett.

ASUS ROG Zephyrus S GX701 teszt

Nálunk járt az ASUS csúcskategóriás gamer laptopja, a Zephyrus S GX701. Az elegáns, karcsú külső ne tévesszen meg senkit; belül a jelenleg kapható egyik legizmosabb konfiguráció rejtőzik.

Harmincéves a Nintendo Game Boy

A húsvéti ünneplés közepette kicsit megfeledkeztünk róla, de mindenképp említsük meg, hogy a Nintendo ikonikus kézikonzolja, a Game Boy április 21-én töltötte be harmincadik évét. A masina kitaposta az utat a handheldek áradata előtt.

Sega Mega Drive Mini - új játékok mutatkoztak be

Tavaly áprilisban mutatkozott be az Európában Sega Mega Drive Mini néven futó retrókonzol, ami közel 40 előretelepített játékkal kerül majd idén ősszel a boltokba. Az eddig ismert felhozatal most további tíz címmel bővült ki.

Bejelentették a Capcom Home Arcade-et

Igazak voltak a hírek, a Capcom ma egy fontos bejelentéssel rukkolt elő - és nem is akármilyennel! Saját minikonzollal rukkolt elő a japán kiadó, méghozzá egy otthoni játéktermi masinával, amin klasszikus címekkel játszhatunk, akár ketten is!

Ezt tudja a nextgen PlayStation

A Wired magazinnak adott interjújában a PlayStation vezető rendszertervezője, Mark Cerny árulta el az első hivatalos részleteket a Sony következő generációs konzoljáról. Bivaly erős lesz, ez már most borítékolható.

HWSW: AMD-termékzáport hozhat a május

Közeleg az AMD idei termékeinek bemutatója. A tervezőcég a következő hetek során több fejlesztéséről is leránthatja a leplet. Jó eséllyel a Navi GPU-k és az új asztali Ryzenek is terítéken lesznek.

Szeptemberben jön a Sega Mega Drive Mini

A Nintendónak bejött, a Sonynak kevésbé, most pedig a Sega próbál szerencsét. Még tavaly áprilisban jelentették be, hogy visszatér a Sega Mega Drive Mini, ami idén szeptembertől lesz majd megvásárolható.

GDC 2019: A Rift S váltja fel az Oculus Riftet

Bemutatkozott az Oculus legújabb VR-szemüvege, az Oculus Rift S, amely lényegében az Oculus Rift leváltására hivatott. A kábel és a PC marad, a külső érzékelők viszont mennek.

Változik a hardver, tovább csúszik az Atari VCS

Soha véget nem érő történetnek tűnik az Atari VCS, az Atari bejelentése szerint a konzol már nem fog megjelenni az év vége előtt. A csúszás oka ezúttal az, hogy változnak a masina hardverspecifikációi.