Resistance 3 PS3

A nagysikerű Resistance harmadik része, kizárólag PlayStation 3-ra - a játékhoz természetesen DLC-k is megjelentek.
1311495537

Augusztusban rajtol a Resistance 3 bétája

A Comic-Conon a Resistance 3 is előkerült, az expón nemcsak új trailereket kaptunk, de a készítők bejelentették a bétateszt körülbelüli indulási időpontját, emellett bemutatták a Global Resistance-t, amely egy böngészőben játszható, ingyenes stratégiai játék - ha akarod, már ki is próbálhatod!
1310971020

Fél óra a Resistance 3 társaságában

A mai trendek azt mutatják, hogy a rajongók érdeklődését pár perces kedvcsinálók nem tudják fenntartani, és egyre több maratoni hosszúságú videó fut be a népszerű címekből. Így esett a Resistance 3-mal is, hiszen az IGN nekiesett az előzetes verziónak és bőszen nyomkodta a Record gombot.
1310544000

Resistance 3 - bezárul a kör

Habár a cím durván hangzik, valójában "csak" egy újabb fejlesztői naplót rejt magában, ahol csúnya és szakállas játékkészítő bácsik mondják el, melyek azok a nagyobb dolgok, amik miatt mindenképp várnunk kell a következő Resistance-részt. Például, mert visszatérnek az elődökhöz.
1310018509

Hivatalos a Sony Online Pass programja

Nem voltak alaptalanok a tegnapi híresztelések, miszerint Online Pass kódot találunk majd a szeptemberben megjelenő Resistance 3 dobozában. A japán gyártó hivatalosan is megerősítette, ha online játékra fáj a fogunk a jövőben, mindenképpen rendelkezünk kell vele. Viszlát használt játékok!
1309967538

Online passt csapnának a Resistance 3 mellé?

Újabb pletyka, ezúttal Resistance-fronton: egy német videojátékos fórum szerint a Resistance 3 egyszer felhasználható online kulccsal érkezik, amelyet csak azokban az országokban lehetne aktiválni, ahonnan elérhető a PlayStation Store. A Sony hazai képviselete szerint pletyka az egész hír.
1309525200

Újabb fejlesztői naplón a Resistance 3

Úgy látszik, ma már egyetlen komolyabb cím sem jelenhet meg úgy, hogy előtte a fejlesztők ne rágják a szánkba, hogy mitől is lesz olyan nagyszerű az adott játék, s hogy ezt milyen módszerekkel érik el. A Resistnace 3 első fejlesztői naplóját elég nagy érdeklődés követte, így itt a következő.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1308117602

Resistance 3 - az első fejlesztői napló

Az Insomniac elindította fejlesztői napló sorozatát, így vélhetőleg a játék megjelenéséig várhatunk különböző okosságokat a fejlesztés kulisszatitkairól. Az első részben a War Roomról lesz szó, amely az egész egyjátékos kampány élményét határozza meg. Lássuk, miről is van szó!
1307436420

E3 2011: Sony sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Sony ugyan gigászi showt tartott, ebből a lényegi rész jóval kevesebbet tett ki. A japánok legnagyobb szenzációja minden bizonnyal az NGP volt: az új konzolról kiderült, hogy a végleges neve PlayStation Vita lesz, és már idén meg fog jelenni, 250-300 eurós áron. Liveblog összefoglaló, itt.
1307428593

E3 2011: Mozgásban a Resistance 3

Ha éppen nincs Killzone, akkor a Resistance a nagy ász a Sony sajtókonferenciáján. Nem volt ez másképp most sem: az FPS-sel élőben játszottak, és azonnal lenyűgözte a közönséget. A trilógia harmadik része sokat ígér, de az eddig látottak alapján teljesíteni is tudja majd azokat...