Resistance 3 PS3

A nagysikerű Resistance harmadik része, kizárólag PlayStation 3-ra - a játékhoz természetesen DLC-k is megjelentek.
1307268000

E3 2011: Holnap jelentik be az Insomniac új játékát

Holnap végre lehull a lepel a Ratchet & Clank- és a Resistance-sorozatot is jegyző Insomniac legújabb játékáról, ám apró érdekesség, hogy a bemutatóra nem a Sony, hanem az Electronic Arts konferenciáján kerül majd sor, és nem PlayStation-exkluzív, hanem multiplatform címre számíthatunk.
1306490453

Európába is szeptember elején jön a Resistance 3

Végre egy újabb nagyszerű PS3-exkluzív cím megjelenési dátuma mellé került pipa, miután az Insomniac bejelentette, hogy szeptember elején indul a harc a kimérák ellen, immáron harmadízben. Emellett a Resistance 3 speciális kiadásairól is megtudtunk ezt-azt. Bitang lesz az őszi játékfelhozatal!
1305742771

Ilyen lesz a Resistance 3 dobozborítója

Estére, amolyan zárszóként következzen egy dobozkép, ezúttal a Resistance szeptemberben megjelenő harmadik része kapta meg a maga borítóját. Az új dizájn alaposan elüt a korábbi játékok dobozain szereplő fotóktól, de ez nem is baj: az új stílus abszolút jól áll az Insomniac legújabb FPS-ének.
1304424000

Resistance 3 demó a Battle: Los Angeles mellé

Nem tudom, hogy jó marketingnek, vagy csak olcsó húzásnak minősítsem-e a tényt, hogy a Resistance 3 első demója kizárólag a Battle: Los Angeles Blu-Ray kiadása mellé jár majd. Az a furcsa helyzet állt elő ugyanis, hogy most egy valószínűleg nagyon jó játék fog eladni egy nagyon rossz filmet.
1302702854

Újra mozgásban a Resistance 3

A Resistance-rajongók valószínűleg lassan szívrohamban fognak meghalni: a játékból folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb anyagok, miközben a játék megjelenésére még szeptemberig várni kell. Talán az új előzetes némileg olthatja szomjunkat, tekintve, hogy víz az van benne bőven.
1302525089

Resistance 3 demó csak a PlayStation Plusszon

Ugyan a Resistance 3 kipróbálható falatkája - mely a többjátékos üzemmódba enged betekintést - egyszerre jelenik meg Amerikában és Európában, és kizárólag a fizetős PlayStation Plus felhasználói számára lesz elérhető. Erről a hivatalos PlayStation Blog számolt be a minap.
1302418800

Resistance 3 bétakulcs az új SOCOM dobozában

Kettő az egyben: aki megveszi a SOCOM negyedik részét, nem csak a méltán népszerű taktikai akciójáték legújabb felvonásához juthat hozzá, de egy bétakulcshoz is, amellyel a Resistance 3 előzetes verzióját próbálhatja majd ki. Egyéb részleteket nem hallottunk a tesztről, de ez is valami.
1302174048

E3 2011: Kiszivárgott a Sony felhozatala?

Egy, a Sony alkalmazásában álló névtelen francia úriembertől kiszivárgott néhány adat arra nézve, hogy mire számíthatunk idén a japán vállalattól az idei E3-on. Számos pletyka szól az NGP-ről és annak játékairól, valamint arról, hogy a Sony tervez valamit a Bungie-val karöltve. Durva egy expó lesz, az tuti!
1301749259

Színfalak mögött a Resistance 3

A héten közösségi napot tartott az Insomniac Hollywoodban, ennek apropóján a Boat Traveling pálya születésének hátterét tekinthetjük meg egy videó keretén belül. Mivel a helyszínek legtöbbje a való életben is megtalálható, ne csodálkozzunk azon, hogy az illetékesek több jellegzetességre ráismernek.
1300539600

Insomniac: növelni kell a közönséget

Egyre több fejlesztőcsapat kénytelen szembenézni a szomorú ténnyel, hogy manapság már csak a legjobb tripla-A kategóriás játékok tudnak profitot termelni, és ezáltal valami extra bevételt hozni a fejlesztési költségek megtérülésén felül. Az Insomniac vezére szerint szélesebb közönségre van szükség.