Resistance 3 PS3

A nagysikerű Resistance harmadik része, kizárólag PlayStation 3-ra - a játékhoz természetesen DLC-k is megjelentek.
Típus: Akció, FPS

Webes és mobilos játékok felé nyit az Insomniac

Nagy fába vágta a fejszéjét a Resistance és a Ratchet & Clank játékokért felelős fejlesztő. Insomniac Click néven új részleget hoztak létre, mely a webes és mobilos játékok készítésére kötelezte el magát. Céljuk, hogy sokkal mélyebb és bonyolultabb címeket hozzanak létre a közösségi hálózatokon.

GDC 2011: Dübörög a Resistance 3 multiplayer

A tegnapi nagy többjátékos bejelentés folyományaként végre igazi gameplay felvételeket kaptunk az Insomniac FPS-éből. Dacarára annak, hogy csak 16 játékosnak enged teret a játék, sokkal simább és taktikusabb küzdelmekben vehetünk részt, mintha egymás bokáját taposnánk.

Maximum 16 fő a Resistance 3 multiplayerben

Így múlik el a világ dicsősége, mondhatnánk, hiszen az Insomniac most jelentette be, hogy különböző okok miatt a Resistance 3-ban maximum 16 játékos zúzhatja egymást. Persze nem kell félteni a srácokat, rögtön meg is magyarázzák, hogy miért volt szükség erre a drasztikus változtatásra.

Resistance 3 - a káosz eluralkodik

A Sony izgalmas, új trailerrel jelentkezett a megszálló kimérák és az ellenálló emberek jövőbeli harcát bemutató Resistance 3-ból, mely bővelkedik látványos gameplay-jelenetekben. Rövid, ám arra tökéletes jó, hogy átérezzük, mekkora káosz uralkodik a csatatéren.

Újabb regény készül a Resistance alapján

Négy év telik el a Resistance második és harmadik része között, amelyből a játékos alap esetben csak annyit tapasztalhat meg, hogy a Chimera-invázió a folytatásra brutálisabbá vált, mint valaha. William C. Dietz viszont a rajongók segítségére siet: regényt ír a Resistance 3 előzményei alapján.

Húsz exkluzív címmel készül a Sony 2011-re

Brutális játékfelhozatalra számíthatnak idén a PlayStation 3-as játékosok, a Sony gyakorlatilag az összes komolyabb címét előhalászta 2011-re. A hivatalos PlayStation Blogon a minap listába szedték a várható megjelenéseket, tessék mazsolázni közöttük! Reszkess Microsoft!

Bővített Resistance 3 trailer érkezett

Az Insomniac a netre lőtte a legújabb előzetesét a Resistance 3-ból, amely voltaképpen a múlt hét végén lezajlott Video Game Awardson látott kedvcsináló rendezői változata, azaz 30 másodperc extra élőszereplős felvételt is tartalmaz. Rajongóknak és érdeklődőknek mindenképpen kötelező.

Már most végigjátszható a Resistance 3

Bizony, a fejlesztés annyira jó állapotban leledzik, hogy a Resistance legújabb epizódja már az elejétől a végégig kitolható. Ez azt jelenti, hogy a megjelenésig hátralevő hónapokban az Insomniac csapata már csak arra koncentrálhat, hogy minél simább legyen az élmény.

Trailert és dátumot kapott a Resistance 3

A Video Game Awards 2010 másik PS3-exkluzív nagyágyúja, a Resistance 3 is terítékre kerül: a játék új trailere lényegében az augusztusi élőszereplős anyag folytatása immáron gameplay jelenetekkel megspékelve, a legjobb pedig az, hogy a Sony már ez esetben is tudott pontos dátumot mondani.

Video Game Awards 2010 LIVEBLOG

Kicsit megkésve ugyan, de itt vagyunk a Spike TV házi rendezvényén, ami nem csupán az év játékairól fog szólni, hanem egy halom játékbejelentéssel is kecsegtet. Minden eddiginél markánsabb felhozatal ígérkezik, szóval szemből csipát kitörölni, lássuk miért fogunk sóvárogni az elkövetkezendő hónapokban.