Resistance 3 PS3

A nagysikerű Resistance harmadik része, kizárólag PlayStation 3-ra - a játékhoz természetesen DLC-k is megjelentek.
Típus: Akció, FPS

Jobban rágyúr a multiplayerre a Resistance 3

Ugyan szombaton mutatják be a VGA-n az Insomniac Games FPS-ének új trailerjét, a hivatalos PlayStation Blogon Marcus Smith, a stúdió kreatív igazgatója már megszellőztetett pár részletet. Eszerint minden eddiginél is célzottabban rágyúrnak a többjátékos vigasságokra a jövő ősszel érkező folytatásban.

A Resistance 3 is kint lesz a VGA-n

Szépen gyarapodik a Video Game Awards játéklistája, legutóbb a Resistance 3 bemutatását erősítette meg a Spike TV. A készítők gameplay trailert ígérnek, tehát végre komolyabban is szemügyre vehetjük a várhatóan jövőre boltokba kerülő harmadik részt - teaser videó is van már.

Nem a Resistance 3 lesz a sorozat vége

Az Insomniac mindenkit megnyugtatott: habár még a Resistance 3 sem jelent meg, minden valószínűség szerint később is folytatják majd a sorozatot. Ez tehát azt jelenti, hogy a minőségi PlayStationös shooterek rajongói a jövőben sem maradnak ki a Resistance egyedi élményeiből!

Kannibalizmus is lesz a Resistance 3-ban

Az augusztusi bejelentés óta ugyan kaptunk néhány látnivalót a Resitance 3-ról, de pontos információkat nem osztott meg a közönséggel az Insomniac. Szokás szerint a Game Informer - ki más - hozott le egy komolyabb előzetest a játékról, melyből az is kiderült, hogy az emberek egymásból fognak falatozni.

Resistance 3 screenshot- és konceptáradat

A PlayStation 3 egyik exkluzív nagyágyúja szép csendben készül az Insomniac műhelyében, olyannyira, hogy eddig még egyetlen jó minőségű képet sem láttunk belőle. A helyzet most megváltozik, ugyanis beesett egy rakás képlopat és fantasztikusan festő concept rajz.

GC 2010: Resistance 3 élőszereplős előzetes

Bár kétségkívül hangulatos ez a rövidfilm, melyben mindenre elszánt hazafi katonák marhavagonokban szelik át az állam valaha jobb állapotban lévő vidékeit, mogorva, izzadt tekintetek néznek ki a tájra, rácsodálkozva arra, hogy mennyire megváltozott a megszállás óta.

GC 2010: Bejelentették a Resistance 3-at is

Elsőre kicsit megijedtünk a Sony konferenciáján: bármennyire is szeretjük a Ratchet & Clanket, mi elsősorban a Resistance 3-mal számoltunk, ha már bejelentésre készült az Insomniac. A srácok szerencsére nem tököltek: bejelentették hát mindkét címet!

Új Ratchet & Clank készül az Insomniacnál

Tudtuk, hogy nem kellett volna elkiabálni: azt hittük, az Insomniac új Resistance-bejelentésre készül, de most Clank szinkronhangja felborította a képletet.

Hamarosan bemutatkozhat az Insomniac új játéka

Az Insomniac hírlevélben árulta el, hogy még a szeptemberi Penny Arcade Expo előtt új játékot fognak bemutatni - az anyag PlayStation 3-exkluzív lesz.

Insomniac és EA szövetség, multiplatform címek

Történelmi pillanat: az eddig kizárólag Playstationre fejlesztő Insomniac lepaktált az EA-vel, következő nagy fejlesztésük PS3-ra és X360-ra is jön majd.