Resistance 3 - bezárul a kör

  • Írta: InGen
  • 2011. július 13.
  • Videó
Link másolása
Habár a cím durván hangzik, valójában "csak" egy újabb fejlesztői naplót rejt magában, ahol csúnya és szakállas játékkészítő bácsik mondják el, melyek azok a nagyobb dolgok, amik miatt mindenképp várnunk kell a következő Resistance-részt. Például, mert visszatérnek az elődökhöz.

Valószínűleg innen ered a "full circle" fantázianév, hiszen a fejlesztői naplóban pont azt árulják el, hogy több játékmeneti elemet visszahoztak a Resistance: Fall of Manből, például a fegyverválasztó körívet is - ami azért lássuk be, manapság már nem valami nagy újdonság. Meg még arról is beszélnek a srácok, hogy mit örökölt a Resistance a cég másik nagy és neves sorozatából, a Ratchet & Clankből.

15.
15.
#7: Bocsánat, hogy nem tudok egybefüggően írni, de ez van. Még annyit, hogy nem feltétlen a 1080p a garancia a szép grafikára. Illetve, hogy a 2-ik rész, vagy 5-szőr szebb, mint az első rész.
14.
14.
#7: PS3-mon a legtöbb game 720p-ben megy. A Killzone 3 is 720p! Egyébként meg felskálázható a Resistance 2 1080p-re, csak éppen az ég világon semmi értelme ninc, mert nem szebb semmivel, mint 720p-ben.
13.
13.
12.
12.
Neo1989
Fincsi lesz bár a borító az nekem annyira nem jön be . De remélem az a tétel igaz rá hogy " ne ítélj meg egy könyvet (esetünkben gamet ) a borítója alapján" :D

Am meg ha valakinek nem jönne be ez a játék legalább kulturáltan kritizáljon :D
11.
11.
attila 999
#1: szar?csak igy e?? roppant inteligens hozzaszolas.amennyiben neked nem tetszik egy dolog.de ilyen beszolassal magadat egeted.a jatek szamomra egyebkent kotelezo darab,ahogy az elso ketto volt.
10.
10.
shatterhand
#1: Ha vmi nem tetszik attól az még nem sz@r.
9.
9.
keiji maeda
#8: én szerintem a sima kiadást fogom megvenni sajnos :) de már nagyon várom
8.
8.
danez11
#7: Én ma rendeltem meg az 1. részt, mert a másodikat már 3szor toltam végig, és így a 3. rész előtt úgy voltam vele, hogy hát illő lenne az 1et is min. 1x végigjátszani.
Apropó. Ki veszi meg a NEM sima kiadás egyikét?

ja meg visszatérve a hihetetlenül okos 1. kommentre - szerintem a legnagyobb troll beszólás a világon, hogy ez kurvanagyszar meg hasonló, mert ez van a filmeknél is, hogy a srácnak éppen nem jött be, nem volt olyan hangulata, vagy nem az ő műfaja és ugye ezért rögtön szarszarszar..
7.
7.
M.invisible
#1: Tény: Az első részt ha mostanában viszed, akkor elavultnak hat, viszont megvan benne az, ami sok más játékból hiányzik --> hangulat!

A második rész meg fényévekkel jobb az elsőnél! Mondjuk azt sajnálom, hogy a fegyver választó "tárcsa" helyett (ami pl ismerős lehet Ratchetekből:)) csak kettőt vihettél magaddal, mint a manapság divatos FPS-ek többségében. Azt is hozzá lehet tenni még, hogy a grafika nem a legszebb, meg csak 720p-ben fut, de mégis néhány helyszín annyira él, hogy az ember tényleg invázióban érezheti magát. Pl amikor kiérsz a Golden Gate alá. Valamint a Boss harcok is jót tettek a 2. résznek.

Várom a harmadikat, már csak a történet vége miatt is.
6.
6.
hakydakillah
5. Amíg Cliffy B esküdözik, hogy mekkora királyság lesz, addig nincs mitől félnem, mert amikhez eddig a nevét adta, azokban én nem csalódtam :-)
5.
5.
#4: Hát úgy legyen, örülnék ha jó lenne. Nem a multi részére gondoltam amúgy, hanem hogy elcsépeltté válik a sztori, a helyszínek a videókon olyan semmitmondóak, minden monumentális, minden über-nagy-durva-hardcore mint az új Transformers, ami látványorgia az biztos, de nem volt egy hatalmas trilógia-záró érzés. Én csak ezért mondtam, hogy el lehet rontani...de reméljük nem :)
4.
4.
hakydakillah
2. hogy lehetne gyengébb a befejező epiződ? A fejlesztők ilyenkor törekednek legjobban a befejezésre, és hogy maradandó emléket kapjunk. Ráadásul játszottam a zárt bétával, és javítottak minden hibát, ami esetlegesen a GOW2-ben zavarta az embereket. Szerintem jó lesz az is, meg ez is = tuti vétel :-)
3.
3.
keiji maeda
#1: egyáltalán nem szar , szerintem király , esetleg neked nem jött be , de ne szarozd le
2.
2.
Talán ez a rész már jobb lesz. Pont fordítva, mint riválisa a másik platformról (egy időben jelent meg a Resistance a PS3-ra, és a Gears of War xbox360-ra). A Gears 3 szerintem nagyon gyengus lesz...
1.
1.
Slik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...