Torchlight

A Hellgate: London és a Diablo I-II fejlesztőinek keménymagja áll a Torchlight nevű fantasy szerepjáték mögött.
1310709600

Egymillióan vették meg a Torchlightot

A Torchlight ugyan nem feltétlenül nyerte meg a játéksajtó minden képviselőjének tetszését, ennek ellenére úgy tűnik, hogy egy Diablo-játék hiánya és néhány ex-blizzardos fejlesztő jelenléte éppen elég volt ahhoz, hogy a játék egészen korrekt eladási adatokat produkáljon.
1300779863

Diablo III - kihat a következő Torchlight-játékokra is

Lassan már nekünk kezd kellemetlenné válni, hogy a legtöbb kiadó vagy fejlesztő, akik elsődlegesen PC platformra dolgoznak, mennyire félnek a Blizzardtól. Talán jogosan, hiszen mára nem sok igazi keményvonalas PC-s fejlesztő maradt. Most a Torchlight fejlesztői beszélnek kicsit a Diablo 3-ról és a WoW-ról.
1299967575

Torchlight villámteszt

A Torchlight először 2009-ben jelent meg, mégpedig PC-re. InGen ecsém uram korábban egy igencsak részletes tesztet írt nektek róla és finoman fogalmazva nem volt valami elragadtatva tőle. Lássuk hát, hogy ami PC-n nem ért el túl nagy sikereket, az hogyan képes teljesíteni szeretett XBox 360 konzolunkon…
1299492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét főleg az ínyenceknek kedvez, de egyetlen címet bárkinek tudunk ajánlani, ez pedig a Dragon Age folytatása, amely kapásból két DLC-vel rajtol el. Megérkezett a Japánban óriási sikernek örvendő Pokemon Black és White verziója is, és a héten jelenik meg a Torchlight Xbox 360-as változata.
1297260000

Előzetesen a Torchlight Xbox Live-változata

Az ex-Diablo fejlesztők által készített Diablo-klón tavaly jött, látott, és minket ugyan nem győzött meg túlzottan, de tudjuk, hogy rengetegen szerettétek. Sokan pedig csak szerették volna, de játékra alkalmas PC híján nem tudták belevetni magukat. Na, nekik készül most az XBLA-verzió.
1294330963

Bemutatta új letölthető játékait a Microsoft

A CES-en szó esett a Microsoft közeljövőben megjelenő letölthető játékairól is: bemutatkoztak az Xbox Live felhozatal legújabb tagjai, és bejelentették a Windows Phone 7-re készülő programokat. Mellékesen megjegyezték: továbbra is úton van a PC-s Fable III és az Age of Empires: Online.
1268504880

GDC 10: Konzolokra is megjelenhet a Torchlight

A játékosok többnyire elégedettek voltak a Diablót majmoló Torchlighttal, a Runic Games játéka viszont csak PC-re jelent meg, így viszonylag szűk közönség számára volt elérhető.
1258758000

Torchlight

A Torchlight kevesebb mint 4000 forintos árával kecsegteti az akció-RPG rajongókat, a Diablo 3 megjelenéséig hátralevő évek méltó kitöltőjeként. Vagy mégsem? Habár akadnak szerethető pillanatai, a Hellgate: Londonért is felelős, ex-Diablo fejlesztők legújabb játéka nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
1256577180

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, megjelenik többek között az új GTA IV kiegészítő, a Tekken 6, a Forza Motorsport 3, a DJ Hero és a soron következő Painkiller is.