Homefront: The Revolution PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Homefront, a fejlesztő a crytekes srácokból verbuvált Dambuster Studios.
Típus: FPS, Háborús

Sztoritraileren a Homefront: The Revolution

Philadelphiában zavaros a helyzet. A megszálló koreai erők terrorban tartják a lakosságot, ám az ellenállás is bontogatja szárnyait. A legújabb trailerben a Homefront: The Revolution hőseivel ismerkedhettek meg.

Homefront: The Revolution - az első egy óra

Masszív gameplay videót kaptunk az Eurogamer jóvoltából. A srácok rátehették a mancsukat a Homefront: The Revolution PC-s változatára, és ha már így alakult, videóra vették a játék első óráját.

A heti galériafrissítés

A tapétázók figyelmébe ajánljuk az eheti képgyűjteményünket olyan címekkel, mint a Dead Island: Definitive Collection, a NieR: Automata, a Paragon, a Seven, a Nioh vagy éppen a King's Quest harmadik epizódja.

Homefront: The Revolution - Amerika romokban

A koreai hadsereg megvetette a lábát az Egyesült Államokban, majd nem sokkal később el is foglalta azt. Megérkezett a Homefront: The Revolution nyitóanimációja, amit látva legszívesebben mi is partizánkodnánk.

Homefront: The Revolution - foglald vissza a várost!

A Homefront: The Revolution Philadelphiájában különféle megszállt övezeteket találunk. A visszafoglalásukhoz a lakosság segítéségét is kikérhetjük, ezzel befolyásolva a forradalom alakulását. Itt az új trailer!

A heti galériafrissítés

A mai gyűjtésben olyan címekből láthattok friss és ropogós képeket többek közt, mint a Homefront: The Revolution, az Attack on Titans, a PC-s Everybody’s Gone to the Rapture és a Dragon Quest: Heroes II.

Ismerd meg a Homefront történelmét!

A Homefront története mindig is érdekesen hangzott, melyre a marketingesek most még jobban ráerősítenek: álreklámokon és a külön erre a célra fellőtt oldalon ismerkedhetünk meg az alternatív történelemmel.

A TimeSplitters is előkerül az új Homefrontban

Két finomsággal is szolgálhatunk a Homefront: The Revolution iránt érdeklődőknek, befutott ugyanis az új trailer, és az is kiderült, hogy a TimeSplittersbe is belefuthatunk majd a játékban.

Homefront: The Revolution - a gerillaharc részletei

Idén tavasszal heves harcok várhatóak Philadelphiában. De senkit nem ér váratlanul a dolog, a fejlesztők új videósorozatot indítottak, amely a Homefront: The Revolution különböző aspektusait mutatja be. Lássuk, milyen a gerillaharc!

Valamit bejelent az E3-on a Deep Silver

A kiadó CEO-ja, Klemens Kundratitz egy interjúban szellőztette meg, hogy valamilyen nagyobb bejelentésre készülnek az E3-on. Kundratitz az új Homefrontról is beszélt, mely szerinte sokaknak fog meglepetést okozni.