Homefront: The Revolution PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Homefront, a fejlesztő a crytekes srácokból verbuvált Dambuster Studios.

E3 2014: Az első videócsokor

Míg mi az igazak álmát aludtuk, addig szépen lezajlott az Electronic Entertainment Expo első napja. A külföldi magazinok jóvoltából számos gameplay felvétellel és trailerrel gazdagodtunk - mindet megkapjátok ömlesztve.

E3 2014: Homefront: The Revolution gameplay

A Gametrailers srácai bepillanthattak a Crytek gondozásában készülő Homefront: The Revolution játékmenetébe. A látottak teljesen meggyőzőek: az USA-t megszálló koreaiak ellen csak egy felkelés vezethet sikerhez.

E3 2014: Homefront: The Revolution bejelentés

Közeledik az E3, egyre több a játékbejelentés: az imént épp a Crytek mutatta be a Homefront folytatását, ami jövőre jelenik meg, és nyitott világú játékmenettel várja a játékosokat.

E3 2014: Bemutatkozik a Homefront 2 is? (Update!)

Egy megbízható iparági bennfentes szerint a jövő héten kezdődő E3-on a Crytek végre leleplezi a Homefront 2-t. A pletyka abszolút hihető, hiszen sokan most is 2015-ös megjelenést vizionálnak. Multiplatform játék lesz.

Homefront 2 - az első ingame képek

Befutottak az első screenshotok a Crytek fejlesztéséből, a Homefront 2-ből. Bár a minőségük nem a legjobb, remélhetőleg mindenki számára átjön a lényeg. Kertek alatt és belvárosokban folyik a harc.

Kiszivárgott videón a Homefront 2

Az internetnek hála először mozog a Crytek által készülő Homefront 2. A kiszivárgott videó a játék egyik nagyon korai változatát ábrázolja: a textúrák sok helyen még hiányoznak, ahogyan az animációk is.

E3 2013: Kiszivárgott az Xbox One felhozatala?

Egy állítólagos bennfentes forrás megszellőztette az E3-as Microsoft konferencia játékfelhozatalát. Az Xbox One-re megjelenő címek listája impozáns: lesz itt Dead Rising 3, Beyond Good & Evil és, Killer Instinct is.

Kiknek tartozik a THQ?

Most, hogy sikerült túladni a THQ játékain, jöhetnek a követelések: hitelezőknek, kiadóknak, fejlesztőcsapatoknak és volt munkatársaknak is tartozik a becsődölt vállalat többek között.

Crytek: öt év, és átállunk a free-to-play modellre

További konkrétumok láttak napvilágot a Crytek free-to-play rendszerre történő átállása kapcsán: a fejlesztőcég öt éven belül megszeretné lépni a modellváltást, és külsős fejlesztőket is beengedne a GFACE platformra.

THQ-hagyaték: akikért nem kell aggódnunk

Az elmúlt pár napban nagy visszhangot váltott ki a THQ játékainak és csapatainak kiárusítása. Szerencsére jó néhány érintett fejlesztő bizakodva tekint előre. Nincs veszélyben a Metro, a Homefront 2 és a Company of Heroes 2 sem.