Homefront: The Revolution PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Homefront, a fejlesztő a crytekes srácokból verbuvált Dambuster Studios.

GC 2015: Homefront: The Revolution látnivalók

Váratlan meglepetés, hogy a Homefront: The Revolution pont a Microsoft konferenciáján bukkant fel újra. Kaptunk is egy trailert és egy gameplay videót a játékról, mutatjuk is nektek mindkettőt.

Az Amazon menti meg a Cryteket?

Lapértesülések szerint az Amazon licencelte a CryEngine-t és további 70 millió dollárt fizetett a Cryteknek, egyelőre ismeretlen célból. Az összeg segíthet a fejlesztőknek átvészelni a mostani pénzügyi válságot.

Késik a Homefront: The Revolution

Bár a Homefront: The Revolutionnek nem volt pontos megjelenési dátuma, a bejelentéskor 2015-re datálták a kiadást. A fejlesztés körüli hercehurca miatt azonban úgy tűnik, több időre lesz szükség a befejezéshez.

Nincs veszélyben a Homefront: The Revolution

Noha már hónapok óta nem hallottunk a Deep Silvernél készülő Homefront: The Revolutionról, a kiadó megnyugtatott mindenkit, hogy nem törölte az FPS-t és nincs elfelejtve sem. Azaz tutira el fog készülni.

A Crytek eladta a Homefront jogait

Radikális átszervezésbe kezdett a Crytek: a cég bezárta az amerikai és a brit stúdióját, a Homefront jogait pedig a Deep Silver osztrák anyavállalata, a Koch Media szerezte meg. Az új játék már a Dambuster Studiosnál készül.

Végre megszólalt a Crytek

Mármint amúgy is szokott nyilatkozni, de mióta felröppentek az első pletykák a pénzügyi problémáiról, szokatlanul szótlan volt. A minap közleményben árulta el: voltak problémái, de sikerült megoldania azokat.

Fontos emberek távoztak a Crytek UK-től

Továbbra sem rendeződtek a problémák a Homefront: The Revolution fejlesztőinél. A héten több kulcspozíciót betöltő ember is otthagyta a vállalatot, és egyre több a kérdőjel a játék jövőjével kapcsolatban.

Heti hírösszefoglaló - 27. hét

Elkezdődött az évente megrendezésre kerülő nyári uborkaszezon, amikor a játékipar szinte rákényszeríti a játékosokat, hogy menjenek ki a szabadba, és élvezzék kicsit a nyár szépségeit.

Sztrájkolnak a Homefront: The Revolution fejlesztői

A Crytek körüli balhé még nem ért véget, a legújabb pletykák a stúdió brit részlegét érintik. Mintegy száz dolgozó szüntette be a munkát a késve érkező, illetve a kifizetetlen bérek miatt, otthon várják, hogy a helyzet megoldódjon.

Búcsút inthetünk a Ryse 2-nek?

Dacára annak, hogy a Crytek szerint minden rendben van, a névtelenségbe burkolózó alkalmazottak szerint valóban komoly gondokkal küzd a stúdió. Több készülő projektet lelőttek, beleértve a Ryse folytatását is.