Homefront: The Revolution PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Homefront, a fejlesztő a crytekes srácokból verbuvált Dambuster Studios.

A Crytek fejleszti a Homefront folytatását

Hoppá, azt hiszem, megvan a nap meglepetése. A pénzügyileg viszonylag sikeres, ám a kritikusok, s később sok játékos által is kissé lehúzott Homefront tényleg folytatást kap, ám ami még meglepőbb, hogy azt már a Crytek készíti. Bár azt nem tudni, hogy pontosan melyik stúdiója.

A THQ bezárta a Homefront fejlesztőit

A kiadó tegnap megerősítette, hogy végleg bezárják a New York-i székhelyű Kaos Studiost és a Red Faction: Battlegroundsot is tető alá hozó THQ Digital Warringtont. A nyilatkozat szerint stratégiai átszervezésre volt szükség a belső stúdiók struktúrájában. Az érintetteket már tájékoztatták.

Elbocsátások a Kaos és a Volition csapatánál

A THQ megerősítette, hogy 30 dolgozójától kénytelen megválni, a leépítés a Homefrontot nyélbe ütő Kaos Studiost és a Red Faction játékokért felelős Volitiont érintette. A kiadó elmondása szerint úgy kell igazítani a munkaerőt, hogy az megfeleljen a stúdiók jelenlegi szükségleteinek. Kár.

Homefront - nagyobb a füstje, mint a lángja?

Amerikában már megvásárolható a THQ és a Kaos Studios legújabb üdvöskéje, a Homefront. Az első tesztek szerint ugyan a játék nem rossz, de annyira nem is kiemelkedő, erre pedig a kiadó részvényei is estek. Vajon mi lesz a THQ terveiből, ha már a kezdő löket is ilyen balul sült el?

Nem piszkálja a koreai konfliktust a Homefront

Aki nap, mint nap követi a nemzetközi helyzetet, tisztában lehet azzal, hogy duruzsol a világsajtó a Dél-Koreát ért rakétatámadások miatt. A Kim Dzsong Il vezette észak-koreai rezsim a hét elején támadta meg a déliek által ellenőrzött szigetet. A THQ leszögezte: a Homefront nem a valós eseményekre koncentrál.

Több részesre tervezik a Homefrontot

Több részes sorozattá válhat a Frontlines: Fuel of War alkotóinak legújabb FPS-e: a Kaos munkatársai szerint a Homefront méltó vetélytársa lehet a Call of Duty-nak.