Homefront: The Revolution PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Homefront, a fejlesztő a crytekes srácokból verbuvált Dambuster Studios.

Homefront - minitank a gyűjtői kiadásban

Bemutatkozott a bétateszt alapján nem túl biztató minőséggel kecsegtető Homefront: The Revolution gyűjtői kiadása, a Goliath Edition, ami mellé egy működő minitankot is kapnak majd a rajongók.

Homefront: The Revolution bétateszt

A hányatott sorsú Homefront: The Revolution zárt bétájával eltöltött kínkeserves pár óra után csak egyetlen kérdés foglalkoztat minket: a májusi premierkor ki fogja ezt megvásárolni?

Homefront - fizetős DLC-k helyett mikrotranzakciók

A Homefront: The Revolution fejlesztői ingyenesen adják majd a DLC-ket a megjelenése után, mikrotranzakciókkal viszont költhetünk pénzt a játékra, "ha nincs rá időnk".

Homefront: The Revolution - akcióban a co-op

A héten mutatkozott be a kalandos utat bejárt új Homefront, a The Revolution kooperatív módja, a Resistance. A Polygon jóvoltából most akció közben is megnézhetjük.

Kooperatív móddal erősít az új Homefront

Újabb részletek láttak napvilágot a kalandos úton a Deep Silverhez került új Homefrontról. Végre kiderült, mikor rajtol el a játék zárt bétája, és az új online kooperatív mód is bemutatkozott részleteiben.

Megvan az új Homefront dátuma, trailer is érkezett

Miután a múlt héten kiszivárgott, már nem üt akkorát, de végre napra pontos megjelenési dátumot kapott a Homefront: The Revolution. Bónuszként egy új előzetest is kaptunk a hányatott sorsú projektről.

Májusban jön az új Homefront?

Az amerikai Target áruházláncban egy foglalási kártya megvásárlásával máris előrendelhető a kalandos úton Deep Silvernél kikötött Homefront: The Revolution. A kártya viszont azt is elárulja, mikor jelenik meg az új rész.

Homefront - teljesen más lesz az új rész

Az alapkoncepción kívül gyakorlatilag mindenben más lesz a Homefront jövőre érkező új része, a The Revolution. Ez persze a projekt kalandos életútját tekintve nem is annyira meglepő.

GC 2015: Homefront: The Revolution - a vörös zóna

Most egy hosszabb gameplay felvételt nézhettek meg a Homefront: The Revolutionról. Ismét a koreaiak által megszállt Amerikában folyik a harc, a készítők a narratívára is rágyúrnak, és a játékmenet is finomodik.

GC 2015: Az első galériafrissítés

A tegnapi bejelentések mellé egy csomó friss screenshot érkezett a Gamescomról. Quantum Break, Rise of the Tomb Raider, Scalebound, Just Cause 3, Halo 5: Guardians, Crackdown 3 és CoD: Black Ops 3 a délelőtti adag.