Assassin's Creed: Brotherhood PC, PS3, X360

Ezio visszatér, s saját testvériségével a templomosok központjában, Rómában akar lecsapni az ellenségre. A sorozat történetében először most kapunk többjátékos módot is.
1343732400

Az első Assassin's Creed volt a legjobb

Legalábbis a sorozat eredeti alkotója szerint, aki úgy érzi, hogy az a tisztaság, ami még az első részben megvolt, később kiveszett. Ami érdekes, mert a rajongók valószínűleg Ezio valamelyik kalandját tartanák a legjobbnak, nem a kissé elfeledett és kieső első epizódot.
1341846730

Megvan az Assassin's Creed mozi főszereplője

A Variety érteülései szerint az X-Men: First Class és a Prometheus sztárja, Michael Fassbender lesz az Assassin's Creed alapján készülő mozifilm főszereplője, aki egyúttal társproducerként is részt vesz a munkálatokban, miután saját cége is közreműködik majd a gyártásnál.
1336377619

Assassin's Creed - videón a korai koncepció

A múlt héten számoltunk be róla, hogy a Ubisoft a kezdetekben nem olyan Assassin's Creedet fejlesztett, mint amit most ismerünk. Sokkal inkább emlékeztetett a Prince of Persiára a korai koncepció, s ráadásul a munkálatok olyannyira előrehaladottak voltak, hogy már játszható formában leledzett.
1336143625

Ilyen is lehetett volna az Assassin's Creed

A Ubisoft kiadott egy rakás korai koncepciós rajzot az Assassin's Creedből, melyek még 2004-ből származnak. Az elképzeléseket ugyan elvetették, de érdemes eljátszadozni a gondolattal, hogy milyen lehetett volna a játék, ha női főszereplővel és Prince of Persa-beütéssel rendelkezne.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1330081227

Jön az Assassin's Creed: Titkos keresztes háború

A Fumax kiadó alig ad nekünk pár hét pihenőidőt a legutóbbi videojáték témájú könyv után, márciusban itt a folytatás! Immáron a harmadik Assassin's Creed-regényt tarthatjuk a kezünkben Titkos keresztes háború címmel, melyben Altair élettörténete bontakozik ki előttünk.
1324278029

Assassin's Creed: Recollection fejlesztői napló

Milyen Assassin's Creed-mellékágat kapunk iPadre? Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Ubisoft gyűjtögetős kártyajáték formájában képzeli el az orgyilkosok és a templomosok harcát tableteken. Ezúttal a fejlesztők mutatják be nekünk a játékot lépésről-lépésre.
1323441000

Nyerj Assassin's Creed Encyclopediát!

Nyereményjátékkal készül az ünnepekre az Assassin's Creed-sorozat hazai forgalmazója, a PlayON: ha szeretsz rajzolni vagy mesteri szinten bűvölöd a Photoshopot, egy Assassin's Creed Encyclopedia ütheti a markodat. Öt darab érkezett belőle Magyarországra, szóval exkluzív a könyv, az tuti!
1321981572

Megjelent az Assassin's Creed: Testvériség

Alászállok egy romlott birodalom fekete szívébe, hogy eltapossam ellenségeimet. De Rómát nem egy nap alatt építették, és egyetlen magányos orgyilkos nem lesz képes visszaállítani régi fényét. A nevem Ezio Auditore da Firenze. Ez az én testvériségem - olvashatjuk a friss regény bevezetőjében.
1321966800

Az új Assassin's Creed rajtolt a legjobban eddig

Az Egyesült Királyságban az Assassin's Creed: Revelations rajtolt a legjobban a sorozat történetében, eddig az orgyilkosos széria egyetlen epizódjára sem volt kíváncsiak ennyien. Érdekesség, hogy a jó eredmény annak ellenére született, hogy a játék szokatlan módon Európában is kedden jelent meg.