Assassin's Creed: Brotherhood PC, PS3, X360

Ezio visszatér, s saját testvériségével a templomosok központjában, Rómában akar lecsapni az ellenségre. A sorozat történetében először most kapunk többjátékos módot is.
1360260934

Assassin's Creed - új hős, új korszak

A Ubisoft bejelentette, hogy új Assassin's Creed érkezik a következő pénzügyi évben, és bár ez nem meglepetés, az mindenképpen figyelemreméltó infó, hogy új hőst és új korszakot is kapunk majd.
1358258400

Megvan az Assassin's Creed-film forgatókönyvírója

Noha a Ubisoft még októberben bejelentette, hogy nekiesik az Assassin's Creed-mozi forgatókönyvének, a szkript írójáról csak most hullott le a lepel. Azért jó tudni, hogy zajlanak a dolgok a háttérben.
1357581166

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Karácsony előtt hagytuk abba, ideje folytatni: befutott a legfrissebb hazai játékeladási toplista, ami a 2012-es év utolsó hetét összegzi. Az Assassin's Creed III zsebelte be az aranyérmet.
1355130006

Brazíliában játszódhat az új Assassin's Creed

Egy portugál magazin mikrofonvégre kapta a Ubisoft Brazil ügyvezető igazgatóját, Bertrand Chaverotot, aki elhintette, hogy az Assassin's Creed-sorozat következő része a szamba országában, Brazíliában játszódhat.
1354288522

Boltokban az Assassin's Creed Anthology

Mától vásárolható meg az Assassin's Creed Anthology, az öt játékot tartalmazó gyűjteményről pedig egy trailer is érkezett a minap. Masszív 100 óra játék vár rád, ha a csomag mellett teszed le a voksod.
1352923797

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de ismét összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját; miért pont a Call of Duty: Black Ops II debütálása mellett mennénk el szó nélkül, ugye? A következő napokban sok cím érkezik, jóllehet egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat, amikkel tényleg játszanánk.
1352736051

Már 2013-ban jöhet az Assassin's Creed-film?

A Ubisoft marketingfőnöke, Geoffroy Sardin elhintette, hogy a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-mozifilm munkálatai hamarosan elkezdődnek, és köszönhetően a gyors munkatempónak már jövőre a filmszínházakba kerülhet. Csak nehogy összecsapott legyen!
1352206809

Érkezik az Assassin's Creed Anthology

A Ubisoft azt tervezi, hogy egyetlen markáns csomagban adja ki az eddig megjelent öt Assassin's Creedet, mellékelve az összes DLC-t is. Hivatalosan még nincs bejelentve a gyűjtemény, de az Amazon francia részlege már bizonyította a létezését. Vérbeli rajongóknak és újoncoknak kötelező.
1350982800

Készül az Assassin's Creed-mozi forgatókönyve

Pörögnek az események az Assassin's Creed filmváltozata körül, a Ubisoft Motion Pictures bejelentette, hogy lepaktált a New Regency nevű filmes céggel, és azonnal belevágnak a mozi forgatókönyvírásába. Túl sok konkrétum nem látott napvilágot az üzlettel kapcsolatban.
1348747213

Új Assassin's Creed III-képek, jön az Ezio Trilogy

Nyugodtan állíthatjuk, hogy az Assassin's Creed-rajongók összetehetik a kezüket örömükben, elvégre minden napra jut valami finomság számukra. Esetünkben egy raklap vadonatúj screenshot és artwork. A PS3-asok örülhetnek, elvégre bejelentették a sorozat korábbi darabjait tartalmazó Ezio Trilogyt.