Alan Wake's American Nightmare PC, X360

Sosem volt titok, hogy a Remedy valamilyen módon folytatná az Alan Wake-et. Íme, itt az új rész egy spin-off formájában!
1329548421

Alan Wake's American Nightmare launch trailer

A PC-seket jelenleg le sem lehet vakarni a legelső Alan Wake-ről, miután a héten véget ért a többéves várakozás. Nem árt tudni, hogy konzolon hamarosan folytatódik a kaland egy letölthető játék keretében: a megjelenés mellé csatolt előzetesen az American Nightmare.
1329400800

A Remedy üzen a PC-s kalózoknak

Két évvel az Xbox 360-as megjelenés után az Alan Wake mégre megérkezik PC-re is. S persze a fejlesztőket rögtön megkérdezték: nem tartanak-e attól, hogy rengetegen fogják warezolni a játékot, s végül nem lesz haszon a PC-s verzióból? Nos, a Remedy válaszolt.
1328958022

A jövőben is kapunk új Alan Wake-játékokat

A Remedy főnöke, Matias Myllyrinne megígérte, hogy nem az utolsó Alan Wake-játék lesz az American Nightmare, a letölthető epizód után folytatódnak a depressziós író hátborzongató kalandjai. Hogy ez most új arcade részt vagy teljes értékű folytatást jelent-e, még nem tudni.
1328608800

Fejlesztői naplón az új Alan Wake

Alig két hét van hátra az Alan Wake's American Nightmare bemutatkozásáig, ezért a Remedy belevágott fejlesztői naplósorozatába, melyben a játékon dolgozó munkatársak osztják meg gondolataikat a projekt kapcsán. Itt van az első rész, mellékeltünk hozzá néhány új screenshotot is.
1327399200

Márciusban jön az I Am Alive

A Microsoft részletezte az Xbox House Party promóciót, megtudtuk, hogy az akcióban résztvevő játékok pontosan mikor és milyen áron válnak elérhetővé az Xbox Live-on. Természetesen ezúttal minden szem az új Alan Wake-re és az I Am Alive-ra szegeződik, ezek a legfajsúlyosabb címek a felhozatalban.
1326729600

Forradalmi új játékon dolgozik a Remedy

Habár amikor a fejlesztők a "forradalmi" szót használják, hajlamosak vagyunk szkeptikusak lenni, ennek ellenére a Remedynek talán hihetünk. Hiszen még sosem hagytak cserben minket. Most épp munkaerőt keresnek egy teljesen új, tripla-A konzoljátékhoz.
1326540547

4-5 órás az Alan Wake's American Nightmare

Kicsivel több, mint egy hónap van már csak hátra az XBLA-s Alan Wake megjelenéséig, így drága barátunk, Häkkinen a Remedytől elszórt néhány információmorzsát a jónép közé. Ezek szerint lesz horda mód, a sztori pedig nem kapcsolódik semmihez.
1326351600

CES 2012: Öt percen át mozog az új Alan Wake

Bár a Consumer Electronics Show csak részben szól a gamereknek, a GameTrailers jóvoltából nekünk is jócskán jut az élményekből és újdonságokból. A srácok legutóbb a Remedy fejesével, Oskari Häkkinennel készítettek interjút, aki az Alan Wake's American Nightmare demójával készült az eseményre.
1324382445

11 perc az Alan Wake’s American Nightmare-rel

Szerencsés magazin az IGN, hiszen rátette a kezét egy 11 perces exkluzív videóra a letölthető Alan Wake’s American Nightmare-ből. Ezúttal a Fight Till Dawn játékmódról hull le a lepel, mely voltaképpen egy arcade móka lesz. A hangulat tényleg a tetőfokán, akció lesz ezerrel.
1324308600

Kibővített trailert kapott az új Alan Wake

Megjelentek az első előzetesek az Alan Wake's American Nightmare-ről, ennek örömére a játék VGA-trailerének kibővített változata is napvilágot látott néhány screenshot és a "dobozborító" társaságában. Az új Alan Wake akciódúsabb lesz, de semmi esetre sem szabad DLC-ként gondolni rá.