Alan Wake's American Nightmare PC, X360

Sosem volt titok, hogy a Remedy valamilyen módon folytatná az Alan Wake-et. Íme, itt az új rész egy spin-off formájában!
1563872452

Alan Wake - Sam Lake nagyon szeretné folytatni

Időről időre visszatérő kérdés, vajon mikor kap folytatást a lassan egy évtizede bemutatott Alan Wake. Eddig ennek főleg jogi akadályai voltak, de amióta a játék szerzői és a kiadói jogai is visszakerültek a stúdióhoz, ezek is elhárultak.
1561984227

Ismét a Remedynél az Alan Wake értékesítési jogai

A Remedy a friss, befektetőknek tartott pénzügyi beszámolója alkalmával megerősítette, hogy sikerült visszaszereznie az Alan Wake értékesítési jogait, így a jövőben bármilyen platformra megjelenhet majd a játék.
1554382800

Évekkel ezelőtt vakvágányra futott az Alan Wake 2

A Remedy képviselője elárulta: a stúdió évekkel korábban már nekifutott az Alan Wake folytatásának. A projekt fejlesztése azonban nem úgy sült el, ahogy tervezték, így a cím jegelve maradt.
1537077650

Csak ma kilenc játék ingyenes a Humble Store-ban

Az áruház üzemeltetője egy ingyenes akcióval promózza a Humble Monthly Trove szolgáltatását, amellyel egy havonta folyamatosan frissülő játékkönyvtárhoz férhetnek hozzá az előfizetők. Most kilenc címet tehetünk magunkévá.
1536825603

TV-sorozat készül az Alan Wake-ből

A Remedy akciójátékát amúgy is a TV-sorozatok ihlették, gondoljunk csak az epizodikus felépítésére! A Variety értesülései szerint az élőszereplős adaptáció már úton van, a showrunner és a vezető író Peter Calloway lesz.
1519048830

Csak 2019-ben jön a Remedy új TPS-e

Bár még szinte semmit nem tudunk a Remedy Entertainment P7 kódnéven futó külső nézetes shooteréről, annyi bizonyos, hogy idén már tutira nem jelenik meg. Ezt maga a finn fejlesztő erősítette meg.
1511870414

Online játék lesz a Remedy új projektje?

Egyre többet tudunk meg az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztőjének új játékáról. Ezúttal a csapat legújabb álláshirdetése hintett el pár érdekességet a P7 munkacímen futó anyagról - ez alapján egy, a Destinyre hajazó címről lesz szó.
1494608430

Eltűnik a boltokból az Alan Wake

Ha még nem vásároltad meg az Alan Wake-et a Steamen vagy az Xbox Store-ban, még már csak ezen a hétvégén lesz lehetőséged rá. A jövő héttől elérhetetlenné válik a Remedy alkotása, mivel a zenék licencei lejárnak.
1474032540

Multiplayerrel kísérletezik a Remedy

Habár a Remedy eddigi játékai a történetre és az egyjátékos élményre koncentráltak, a jövőben multiplayerrel is kísérletezne a csapat. Leginkább kooperatív próbálkozásokra számíthatunk tőlük, és a sztoriközpontúság is marad.
1465462800

Két vadonatúj játékon is dolgozik a Remedy

A Quantum Break után se áll meg az élet a finn Remedynél, így az Alan Wake és a Max Payne alkotói bejelentették, bővítették a létszámot és így már két játékon is dolgoznak.