Alan Wake's American Nightmare PC, X360

Sosem volt titok, hogy a Remedy valamilyen módon folytatná az Alan Wake-et. Íme, itt az új rész egy spin-off formájában!
1359367241

Így toboroz fejlesztőket a Remedy

A Max Payne és az Alan Wake finn fejlesztőcsapata, a Remedy Entertainment egy barátságos videó keretében toboroz munkásembereket két bejelentetlen projektjéhez. Stúdiólátogatásra fel!
1357135240

Bejelentésre készül az Alan Wake fejlesztője

A Remedy átaludta a tavalyi évet: a PC-s Alan Wake mellett csupán egy arcade mellékszálat, az American Nightmare-t erőltette le a torkunkon. 2013 viszont új bejelentést hoz a finnek háza tájáról.
1338736199

E3 2012: Jöhet az új Alan Wake is?

A Remedy alapítója és az Alan Wake írója rejtélyes Twitter-üzenetet posztolt a profilján a minap, ami a találgatások szerint új Alan Wake-bejelentésre utalhat. Kíváncsian várjuk a jövő hetet, különösen a Microsoft konferenciáján lesz érdemes kagylózni az esetleges bemutató után.
1337710898

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több nagy címmel is gazdagodunk a héten, ráadásul ha minden igaz, lehetőségünk is lesz velük játszani, mert az időjárás nem ígér túl sok jót a következő néhány napra. A játékkiadók a legjobb időjósok, érkezik az új Ghost Recon, a legutóbbi DiRT és a Dragon's Dogma is.
1336572042

Itt a PC-s Alan Wake's American Nightmare trailere

Tegnap mindenféle előzetes bejelentés nélkül tűnt fel a Steamen, hogy előrendelhető a PC-s Alan Wake's American Nightmare. A Remedy viszont ennek örömére kiadta a PC-s előzetest, ráadásul már nem is kell sokat aludnunk a megjelenésig. Örülünk?
1336501529

PC-re is jön az Alan Wake's American Nightmare

Egy csuda jó hír futott be estére a PC-s játékosok legnagyobb örömére. Hasonlóan az alapjátékhoz, számítógépekre is megérkezik az Alan Wake arcade mellékága, az American Nightmare. A fejlesztők ugyan némák maradtak, Steamen viszont már előrendelhető.
1335279600

PC-re is jöhet az Alan Wake’s American Nightmare?

Emlékeztek még, hogy szereztünk először tudomást arról, hogy az Alane Wake jön PC-re? Nem? Nos, itt egy kis emlékeztető: szemfüles arcok kiszúrták a játék a Steam registryben. Nem sokkal később pedig érkezett a bejelentés is. Most is hasonló lehet a helyzet.
1330857205

Alan Wake's American Nightmare teszt

A srácok ott a Remedynél nem sokat pihenhettek. Alighogy kijött a legendás hírű Alan Wake PC-s verziója, már ki is adták az American Nightmare-t Xbox 360-ra, aminek már az előzeteseiből is sejteni lehetett, hogy teljesen más lesz a hangulata, mint az elődjének.
1330086600

A Skyrim sikere motiválja a Remedyt

Sokan úgy gondolják, hogy a single player játékoknak befellegzett, s ma már csak úgy lehet elkérni valamiért teljes árat, ha utána hónapokig tudjuk nyüstölni a többjátékos módot. Nos, a Skyrim erre komolyan rácáfolt, és ez nagyon is motiválja a finn Remedy csapatát a továbbiakra nézve.
1329755400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...