Alan Wake's American Nightmare PC, X360

Sosem volt titok, hogy a Remedy valamilyen módon folytatná az Alan Wake-et. Íme, itt az új rész egy spin-off formájában!
1306929649

Böngészőben játszható Alan Wake cím készül?

Felettébb érdekes pletykák láttak napvilágot az Alan Wake feltételezhetően Xbox Live Arcade-re érkező mellékágáról, a Night Spingsről. Legalábbis köze lehet hozzá Anton Wiklund művésznek, aki netes portfóliójába pár képet töltött fel egy webböngészőben futtatható játékból.
1306256400

Remedy: gondolkoznak az NGP-n és a 3DS-en

A Remedy, úgy látszik, hogy a sok pénzt felemésztő, s mellé csak mérsékelten sikeres Alan Wake után a könnyebb pénzszerzési források felé veszi az irányt. Korábban már kiadták egy korábbi klasszikusukat iPhone-ra, most pedig az NGP-s és 3DS-es fejlesztésen gondolkoznak.
1305038400

Új Alan Wake jön ősszel - nem folytatás, nem DLC

Mondhatnánk, hogy bizonytalan az Alan Wake jövője, de ez azért nem lenne helytálló, mert úgy látszik, hogy a Remedy már évekre előre pontosan tudja, mi lesz az író sorsa. Készül például egy új Alan Wake játék, ami nem is a második rész, de nem is DLC az elsőhöz. Akkor mi?
1304956800

Már megint előkerült az Alan Wake 2

Újabb pletyka érkezett, ezúttal is az Alan Wake folytatása van terítéken. Bár a játék első része baromi jó volt, a kasszáknál nem szerepelt úgy, mint vártuk, ezért sokáig kétséges volt az is, hogy egyáltalán elkészülhet a második rész. Most egy hölgy online életrajzában olvashatunk róla.
1302602400

Már a Remedy is lekörözi az L.A. Noire-t

Szegény L.A. Noire még meg sem jelent, de már minden konkurencia azt állítja, hogy jobb technikával rendelkezik. A múltkor David Cage, a Heavy Rain vezető fejlesztője mondta, hogy az L.A. Noire technológiája igazából zsákutca, most pedig a Remedy állítja, hogy már ők is jobbat csinálnak.
1289907924

Kinectes játékon dolgozik a Remedy?

Úgy látszik, az Alan Wake finn fejlesztői maguk is elismerik a Microsoft mozgásérzékelős technológiájában rejlő lehetőségeket, a legutóbbi állásajánlatukból legalábbis ezt szűrhetjük le. Minden jel szerint a Remedy következő játéka ki fogja használni a Kinect adottságait.
1287577200

Új konzoljátékon dolgozik a Remedy

És akkor kezdődhetnek az összeesküvés-elméletek: a Remedy a minap egy új álláshirdetést tett közzé, melyben több embert is keresnek a következő nagy konzoljátékukhoz. Vajon már az Alan Wake 2 készül vagy a finn srácok valami teljesen újba kezdtek bele?
1285049301

The Writer - ez lesz az utolsó Alan Wake DLC

Nem lesz több letölthető kiegészítő az Alan Wake-hez, a Remedy a The Writer című DLC-vel lezárja az első évadot. A második adalékepizódról egyelőre szinte semmit nem tudunk, de azt már kikotyogták a srácok, hogy egy Depeche Mode dal szólal majd meg utoljára az első évadban.
1283440259

Alan Wake - a DLC-k a második részhez vezetnek

Legalábbis ezt látszik megerősíteni Osarki Hakkinen, a Remedy fejesének legújabb nyilatkozata. Az úriembernek minden szavát meg kell becsülni, mert viszonylag ritkán nyilatkozik, s a ritka nyilatkozataiban még ritkábban beszél a termékeik jövőjéről.
1277276640

2012 előtt nem jelenik meg az Alan Wake 2?

Egy interjú során Oskari Häkkinen, a Remedy egyik fejese szerint két éven belül a boltokba kerülhet az Alan Wake teljes értékű folytatása.