Ryse: Son of Rome XBOXONE

Új akciójáték a Crytektől, amelyet a Microsoft megbízásából készítettek Xbox One-ra. (A fejlesztés Xbox 360-ra kezdődött!)

Ryse: Son of Rome - pontosították a gépigényt

A Crytek szerint történt egy kis félreértés a Steamre kikerült Ryse: Son of Rome rendszerkövetelmények kapcsán, így most a hivatalos fórumon megosztották a játék pontosított gépigényét.

Októberben jön a PC-s Ryse, itt a gépigény

Bő egy hónapot kell még várni a Ryse: Son of Rome PC-s változatára, ez a játék steames adatlapjáról derült ki. Ugyanide került fel először az új változat minimum és ajánlott gépigénye is.

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.

PC-re is megjelenik a Ryse: Son of Rome

PC-re is érkezik a tavaly ősszel Xbox One-ra megjelent Ryse: Son of Rome. A CryEngine által hajtott játék számítógépes változata az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazni fogja.

Végre megszólalt a Crytek

Mármint amúgy is szokott nyilatkozni, de mióta felröppentek az első pletykák a pénzügyi problémáiról, szokatlanul szótlan volt. A minap közleményben árulta el: voltak problémái, de sikerült megoldania azokat.

A Ryse producere is lelépett a Crytektől

Habár a Crytek még mindig nem erősített meg semmit a vele kapcsolatos pletykákról, egyre több munkatársáról derül ki, hogy elhagyták a süllyedő hajót. Most a Crysis 3 és a Ryse producere a soros.

Búcsút inthetünk a Ryse 2-nek?

Dacára annak, hogy a Crytek szerint minden rendben van, a névtelenségbe burkolózó alkalmazottak szerint valóban komoly gondokkal küzd a stúdió. Több készülő projektet lelőttek, beleértve a Ryse folytatását is.

Frissítve: Komoly bajban van a Crytek

Lapértesülések szerint a német Crytek komoly bajban van, a CryEnigne-t nem fogadták jól a fejlesztők, a Ryse fejlesztése katasztrofális volt, és mindezek tetejébe a stúdió akár csődbe is mehet.

E3 2014: Ezeket jelenti be a Microsoft?

Gyakorlatilag biztos volt, hogy a Sony-szivárgás után valaki lecsapja a labdát, és összerak egy microsoftos listát is: a pletykák szerint ez történik majd az E3-as Microsoft-sajtókonferencia alatt.

Ryse: Son of Rome - traileren a Mars’ Chosen DLC

Ha kedveled a gladiátorküzdelmeket, akkor bizonyára jó néven veszed majd a Ryse: Son of Rome következő DLC-jét, a Mars’ Chosent, amely már elérhető az Xbox Live-on. Lássuk mozgásban is!