Ryse: Son of Rome XBOXONE

Új akciójáték a Crytektől, amelyet a Microsoft megbízásából készítettek Xbox One-ra. (A fejlesztés Xbox 360-ra kezdődött!)

Ryse: Son of Rome - fejlesztői naplón a harc

A Cytek akciójátékában megannyi látványos és brutális vérontásnak lehetünk szem- és fültanúi, most pedig betekinthetünk a színfalak mögé és megtudhatjuk, hogy miként születtek meg a Ryse harcai.

Ryse: Son of Rome - mozgásban a multi

A hétvégén megrendezésre került PAX Prime keretében a Crytek csapata élőben prezentálta a Ryse: Son of Rome többjátékos módját. A közvetítés felvételre került, így most már ti is megtekinthetitek.

Xbox One - a Day One kiadások részletei

Az Xbox One first-party játékaiból Day One kiadás is kapható lesz, ilyen exkluzív tartalommal érkező kiszerelés érkezik majd a Forza Motorsport 5-ből, a Dead Rising 3-ból és a Ryse-ból is.

GC 2013: A második galériafrissítés

Befutott a második screenshot-turkálónk, amelyben féltucat játék állóképeiből szemezgethettek. Lesz itt Battlefield 4, Need for Speed: Rivals, Ryse, Fez, Killer Instinct és Dead or Alive 5 Ultimate is. Tapétázásra fel!

GC 2013: Videón az új CryEngine

Techdemó formájában is bemutatkozott az új CryEngine, amit most már csak számozás nélkül, CryEngine néven emleget a Crytek. Most már az is világos, hogy a Ryse: Son of Rome is a legfrissebb verziót használja.

GC 2013: Itt az új CryEngine

A Crytek bejelentette a CryEngine legújabb verzióját, és bár túl sok részletet nem közölt vele kapcsolatban, az kiderült, hogy a fejlesztőcég a jövőben elhagyja a számozást a motor neve mögül.

GC 2013: Íme, az Xbox One nyitócímei

Noha a várakozásokkal ellentétben a Microsoft még nem árulta el az Xbox One boltokba kerülésének napját, a nyitócímek listáját azért összeszedte nekünk. Lesz miből válogatni!

GC 2013: Kooperatív mód is lesz a Ryse-ban

A Crytek bemutatta a Ryse: Son of Rome kooperatív módját, a fejlesztők a közismert hordamódot alakították át úgy, az maximálisan az ókori gladiátorviadalokat idézze. Trailert is tudunk mutatni róla!

A Cryteket is utolérték a hackerek

Újabb játékos vonatkozású hackertámadás történt, ezúttal a Crytek négy weboldalát törték fel. Az érintett szájtok működését leállították, a felhasználóknak majd jelszót kell cserélniük.

Kulisszák mögött a Ryse: Son of Rome

A Crytek jóvoltából betekintést nyerhetünk a Ryse: Son of Rome munkálataiba egy videó keretében, amely számos érdekességre derít fényt a véres és látványos akciójáték kapcsán. Lehet, hogy mégis jól sül el?