Ryse: Son of Rome XBOXONE

Új akciójáték a Crytektől, amelyet a Microsoft megbízásából készítettek Xbox One-ra. (A fejlesztés Xbox 360-ra kezdődött!)

Ryse: Son of Rome - itt a websorozat első része

Az ígéreteknek megfelelően befutott a Ryse: Son of Rome alapján készült The Fall websorozat első epizódja. Főhősünk eredettörténetére fókuszáló darab nem túl hosszú, de legalább ígéretesnek tűnik.

Ryse: Son of Rome - részletek a Season Pass-ről

Minden meglepetés nélkül, a Microsoft bejelentette, hogy season pass-t is vásárolhatunk a Ryse: Son of Rome-hoz, mellyel kedvezményesen hozzáférhetünk a soron következő négy DLC-hez.

A jövő héten jön a Ryse-websorozat

A Microsoftot megihlette a Spartacus-széria sikere és élőszereplős websorozatot készített a Ryse: Son of Rome alapján. Az első epizód november ötödikén érkezik Machinimára. Vér és dráma minden mennyiségben.

Újabb előzetest kapott a Ryse

Az utóbbi hetekben annyi látnivalót kapunk a Ryse: Son of Rome-ból, hogy az egy erős kettesre elég lenne történelemből a félév végén, de nem is bánjuk: ezt a kedvcsinálót is látni kell!

Ryse: Son of Rome - új trailer és TV-szpot

A Crytek jóvoltából friss előzetest kapott a római korban játszódó akciójáték, melyen a korhű fegyverekről és páncélokról lesz szó. Pluszban itt az új élőszereplős TV-reklám is, mely főhősünk múltját meséli el.

Bámulatos képeken a Ryse: Son of Rome

A Crytek néhány új screenshotot tett közzé a Ryse: Son of Rome-ról. Úgy látszik, jót tett a játéknak az, hogy csökkentették a poligonszámot, viszont a shadereket és a textúrákat felturbózták.

Ryse: Son of Rome - traileren Damoklész

Krisztus előtt a negyedik században élt a legendás Damoklész, akiről az a hír járta, hogy irigykedett a trónnal járó kellemetességekre, és ebből a király úgy gyógyította ki, hogy trónjára ültette. Persze ő is megjárta az alvilágot.

Ryse - kevesebb a poligon, de szebb a látvány

A Crytek vezérigazgatója megerősítette, hogy a Ryse 1600*900-as felbontásban fut, az előző buildhez képest csökkentették a poligonszámot, viszont az új shadereknek és a normal mappingnek köszönhetően a látvány mégis javult.

Mégsem 1080p-ben fut a Ryse: Son of Rome

Habár Aaron Greenberg még pár napja azt tweetelte, hogy a Ryse: Son of Rome natív 1080p-ben fut, mára azonban tisztázta a kérdést: a Crytek alkotása 900p-s felbontású. Nem lesz minden Full HD Xbox One-on.

Ryse - a játékosok adnak nevet a kivégzéseknek

A játékosok nevezhetik el a Ryse: Son of Rome kivégzéseit, a Crytek és a GameStop közös akciójában egyebek mellett a játék egy példányát is megkapják azok, akik a végleges nevet kitalálták.