Ryse: Son of Rome XBOXONE

Új akciójáték a Crytektől, amelyet a Microsoft megbízásából készítettek Xbox One-ra. (A fejlesztés Xbox 360-ra kezdődött!)

Ryse - leegyszerűsített volt az E3-as demó

Magyarázza a bizonyítványát a Crytek, mivel az E3-on kiállított demót számos negatív vélemény illette a könnyed játékmenet miatt. A stúdió szerint a végleges változat nagyobb kihívással kecsegtet majd.

A Darksiders fejlesztői a Ryse-on dolgoznak

Miután az év elején a Crytek felvásárolta a Darksiders-sorozatról elhíresült Vigil Games csapatát, mára kiderül, hogy a srácok a Ryse: Son of Rome munkálataiba segítenek bele. Egyelőre talonban van a Darksiders III.

Ryse: Son of Rome - infómorzsák a sztoriról

A Ryse: Son of Rome is előkerült a Comic-Conon, a Crytek a játék történetéről árult el némi plusz információt. Bemutatkoznak a legfontosabb szereplők, és három új screenshotot is tudunk mutatni.

Ryse: Son of Rome - túl elnézőek a QTE-részek?

Nagy port kavart a múlt héten, hogy a Kotaku az E3 legfrusztrálóbb játékának kiáltotta ki a Ryse: Son of Rome-t, mivel a kiállított verzió figyelmen kívül hagyta, ha a játékos hibázik harc közben. A Crytek megvédte a játékot.

E3 2013: Az első galériafrissítés

Elérkeztünk az E3 első napjához, az elmúlt órákban számos screenshot és artwork landol a galériánkban, amik megérdemlik a figyelmedet. Lesz itt Ryse, Mirror's Edge 2, The Division, Beyond, Forza 5, Titanfall és sok más is.

E3 2013: Xbox One-nyitócím a Ryse: Son of Rome

Ahogy azt sejteni lehetett, a Microsoft konferenciáján felbukkant a Crytek szandálos akciójátéka, a Ryse. Már nem csupán egy egyszerű kinectes címmel van dolgunk, brutális akciójátékot kapunk Son of Rome alcímmel.

E3 2013: Kiszivárgott az Xbox One felhozatala?

Egy állítólagos bennfentes forrás megszellőztette az E3-as Microsoft konferencia játékfelhozatalát. Az Xbox One-re megjelenő címek listája impozáns: lesz itt Dead Rising 3, Beyond Good & Evil és, Killer Instinct is.

Xbox One-exkluzív lett a Ryse

A korábbi pletykáknak megfelelően következő generációs projekt lett a Crytek-féle Ryse, jelen állás szerint úgy néz ki, az E3-on mutatkozhat be újra az ókori Rómában játszódó anyag.

Az új Xbox nyitócíme lehet a Ryse

Következzen egy újabb Xbox-pletyka mára, ezúttal a Verge a Microsoft következő generációs gépének nyitócímeiről szerzett infókat. Ezek alapján next-gen játék lesz a Ryse, és az új Forza is az elsők között érkezik a konzolra.

Az idei évet is lekésheti a Ryse

A Microsoft és a Crytek még mindig nem árulta el, hogy next-gen cím lesz-e a Ryse, viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy a "hardcore kinectes cím" az idei esztendőben sem kerülhet boltokba.