Ryse: Son of Rome XBOXONE

Új akciójáték a Crytektől, amelyet a Microsoft megbízásából készítettek Xbox One-ra. (A fejlesztés Xbox 360-ra kezdődött!)

E3 2011: Microsoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

Az idei E3 sajtókonferenciáit a Microsoft nyitotta meg. A redmondiak szolgáltak ugyan újdonsággal, de meglepetésből nem volt sok, a korábbi pletykák ugyanis egytől-egyig lelőtték őket. Azért volt Halo 4, Halo HD, új Fable, Call of Duty, Gears of War, Ghost Recon és jó sok Kinect is...

E3 2011: Jönnek a hardcore Kinect-játékok?

A Eurogamer értesülései szerint a Microsoft az idei E3-on fogja bemutatni az első hardcore Kinect-címeket. Mindemellett a korábbi Kinect-játékok is folytatást kapnak, élesben is bemutatkozik a Star Wars Kinect, ráadásul egy nyitott világú Forza is készül egy brit stúdió jóvoltából. Pletykazuhatag következik.

Kinectes FPS lesz a Codename: Kingdoms

Végre konkrétabb információk is körvonalazódni látszanak hazánk fiainak, a Crytek Budapestnek a közbenjárásával készülő Codename: Kingdomsról. Nos, a játék kihasználja a Microsoft mozgásérzékelős technológiáját, és belső nézetből kell véres közelharcot vívnunk - de nem csak jó hírrel szolgálhatunk.

Crytek: 8 GB memória kell az új konzolokba

Habár a következő generációs konzolok valószínűleg még valahol a tervezési fázisban leledzenek, a fejlesztők szeretik megmondani a Microsoftnak és a Sonynak, hogy milyen hardvert kellene kiadniuk. Most a Crytek programozója közölte "kívánságát" a játéksajtóval.

Gondolatok a Codename: Kingdoms kapcsán

A CVG stábja a Crytek fejesét, Cevat Yerlit interjúztatta, és a beszélgetés során kitértek a tavalyi E3-on bemutatott, egyébként Budapesten készülő Codename: Kingdomsra is. Bár Yerli konkrétumokat még nem mondhatott a játékról, néhány gondolatot és perspektívát megosztott a közönséggel.

PS3-exkluzív játékot készítene a Crytek

Jelenleg a Crysis 2-n munkálkodó német fejlesztőcsapat fontolóra venne egy olyan játék készítését a Sonynak, mint a MS gépére érkező Condename: Kingdoms.

E3 2010: Codename Kingdoms teaser

A Microsoft E3 konferencia egyik nagy meglepetése, hogy a Crytek lepacsizott az Xbox csapattal egy exkluzív játék erejéig, melyről sokat nem tudtunk meg.

E3 2010: Microsoft konferencia LIVEBLOG

Este 7-kor, a Los Angeles-i E3 kiállítás nulladik napján a Microsoft elindítja a három napon át tartó játékőrületet. Élőben tudósítunk a konferenciáról!