Dead Rising 2: Case Zero

A Dead Rising 2 bevezető mini epizódja, melyben Chuck és Katey elsőször találkozik nagyobb zombihordával. A játék kizárólag letölthető formában érhető el.
1390557600

Úton a The Dead Rising Collection

Ha eddig kimaradt volna a Dead Rising-sorozat, de mindig azon agyaltál, hogy belevetnéd magad a végtelen zombihentelésbe, akkor jó hírrel szolgálhatunk: érkezik egy kollekció, amivel egyszerre pótolhatod az összeset.
1323450000

Kaliforniában játszódik a Dead Rising 3?

Ha hihetünk a pletykáknak, a Capcom befejezte a Dead Rising 2 kiszipolyozását, és végérvényesen a harmadik rész felé vette az irányt: a híreszelések szerint készül a valódi folytatás, amiben új főhőst és egy kaliforniai várost kapunk majd. Persze a Capcom nem reagált a szóbeszédekre.
1304942448

A Capcom először elutasította a Dead Risingot

A japán kiadó egykori fejlesztési vezetője, Keiji Inafune, a Mega Man atyja elhintett pár érdekességet korábbi munkáltatója, a Capcom háza tájáról. Tőle tudjuk azt, hogy a cég korábban a csak a folytatásokra rendezkedett be, és meglehetősen szkeptikusan állt az új címek elé. Szerencse, hogy a Dead Rising megjelenhetett.
1299855600

Még több Case Zero-szerű DLC jöhet a jövőben

A Dead Rising 2 megjelenése előtt letölthetővé vált Case Zero című DLC alaposan meglepte a közönséget, sőt talán magát a Capcomot is. A kiegészítő ugyanis a megszokottal ellentétben nemcsak néhány új pályát és érdekességet, hanem egy rövidített teljes játékot takart.
1296201453

Szép eredményekkel zárt a Microsoft

Míg nagytestvérünk, a HWSW, arról számolt be, hogy a Nintendo nem teljesített valami fényesen 2010-ben, mi arról számolhatunk be, hogy a Microsoft viszont igen. Nem csak az Xbox 360 eladásai voltak kiválóak, de a Kinect is szárnyalt, és az Xbox Live is minden korábbinál sikeresebb.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1288357977

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.
1286349568

Dead Rising - lesz iPhone-os változat is

A Capcom a minap felfedte, hogy tervez egy speciális kiadást a Dead Risingból, kimondottan az Apple mobilkészülékét megcélozva. Még idén karácsonykor belebújhatunk az első részből ismerős Frank West bőrébe, a történet pedig szintén az előd történetével egy időben bonyolódik majd - teljes érintésvezérléssel.
1285242945

Boltokban a Dead Rising 2, itt az utolsó trailer

Megérkezett a Dead Rising második része, Chuck Greene láncfűrészeket erősít az evező két végre, és beleveti magát a zombihadsereg sűrűjébe. A megjelenést megünnepelendő a Capcom kiadta a játék launch trailerét is, amelyben két percig bámulhatjuk a kaszinóvárosi vérontást - a tolókocsis megoldás üt!
1284995280

Borzasztó játékokat fejlesztenek a japán stúdiók

Legalábbis ez a véleménye a Capcom egyik legjobb játéktervezőjének, Keiji Inafune mesternek. Mostanában egyre több japán játékkészítő nyilatkozza a saját országáról és honfitársairól, hogy képtelenek igazán jó játékokat készíteni, s lemaradtak a nyugathoz képest.