DmC: Devil May Cry PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ninja Theory készítette el az új Devil May Cryt, a DmC a sorozat rebootja.
1357752645

Befutott a DmC intrója, ingyenes DLC érkezik

A jövő héten landol a boltokban a Devil May Cry radikálisan újragondolt darabja, a szimplán DmC nevet viselő alkotás. Ezúttal a felvezető filmet tekinthetitek meg teljes egészében, s a gameplaybe is belekóstolhattok.
1357584847

Blogajánló: Pókember, Felhőatlasz és DmC

Az elmúlt két hét blogajánlójával jelentkezünk, van benne minden érdekesség megint. Szó esik Peter Parker sokat reklámozott haláláról, van Felhőatlasz könyv- és filmajánlónk, és a DmC zenéje is terítékre kerül.
1357376438

DmC - videókavalkád Dante új kalandjából

A Capcom nem unatkozott a héten, számos gameplay-felvétel mellett egy hangulatos CG-trailerrel örvendeztette meg a rajongókat és a szkeptikusokat egyaránt. Most minden DmC-kedvcsinálót egyetlen helyen láthatsz.
1356624551

DmC - Vergil és Dante akcióban

Ha némi újdonságot is szeretnél látni a DmC teljes verziójában, azt javasoljuk, ne nézd meg az alábbi videókat, mert igen spoileresen ábrázolják a kiforrott játékot. No megijedni nem kell, sarkítunk egy kicsit.
1355677200

DmC: Devil May Cry - PC-s pillanatok

Kis elmaradást pótlunk, pénteken a PC-s megjelenési dátum leleplezése mellett a Capcom egy számítógépes gameplay előzetest is közzétett a játékból - ezt nézhetitek meg most!
1355470149

DmC - megvan a PC-s dátum is

A Capcom ugyan már jó előre leszögezte, hogy a DmC PC-s változata késik a konzolos kiadásokhoz képest, azt viszont megígérte, hogy nem kell sokkal többet várni rá. Így is lett, másfél hét a különbség.
1353654000

DmC - megszólal Dante is

Befutott a legújabb Devil May Cry harmadik fejlesztői naplója, a főszerepet ezúttal is a szinkronszínészek kapták. Phineas karaktere mellett, ezúttal Tim Phillips is sorra került: ő az, aki a megváltozott Danténak kölcsönözte a hangját az új akciójáték erejéig.
1353427561

Tölthető a DmC demója

A korábbi ígéreteknek megfelelően a minap letölthetővé vált az új Devil May Cry demója. Metroszexuális Dante ide vagy oda, a Capcom azt mondta, mindent megbocsátunk neki, ha egyszer leülünk, és kipróbáljuk a játékot - nos, erre keresve sem találnál jobb alkalmat!
1353153659

DmC - a harc igazi hatalom

Befutott a DmC második fejlesztői naplója, melyben a készítők és a szinkronszínészek azt ecsetelik, hogy harc valódi hatalommal bír. Mozgás közben láthatjuk a másik játszható karaktert, Vergilt is - egyre jobban él bennünk a gyanú, hogy minden kétség ellenére azért használható játékkal lesz dolgunk.
1352902349

A jövő héten jön a DmC kipróbálható verziója

Egyelőre csak az amerikai PSN-en és Xbox Live-on érhetjük majd el a Ninja Theory új játékának demóját, de az európai hozzáféréssel rendelkezőknek sem kell sokat várniuk Dantéra. A bejelentés óta számos támadás érte a fejlesztőket - úgy látszik, az új irány túl merész. Vagy mégsem?