DmC - megszólal Dante is

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 23.
  • Videó
Link másolása
Befutott a legújabb Devil May Cry harmadik fejlesztői naplója, a főszerepet ezúttal is a szinkronszínészek kapták. Phineas karaktere mellett, ezúttal Tim Phillips is sorra került: ő az, aki a megváltozott Danténak kölcsönözte a hangját az új akciójáték erejéig.

A fejlesztői napló a már szokásos menetrend szerint zajlik, a gameplay jelenetek mellett a szinkronszínészekkel készített interjút nézhetjük meg, és néhány képkockát a motion capture munkálatokból is elcsíphetünk.

A DmC januában jelenik PS3-ra és Xbox 360-ra - később lesz PC-s változat is -, a játék demója már letölthető.

8.
8.
CreateeX
#6: nekem egybe bejött az új Dante, valahogy ez komolyabb :D már untam a régi Dantééét :D Nah persze akkoris a DMC4 a legjobb, de eztis várom :D (nagyon)
7.
7.
spikee576
a demó alapján nemtünik rossznak csak legyen szavatossága ne 5-6órás játékot adjonak el rohadtdrágán mondjuk 360-n jobb a helyzet 1lemezt úgyismegér.
6.
6.
sherex
úgy tudtam hogy ez lesz, először mindenki : fúj ez egy buzi, tiszta sp, emo kis köcsög, most meg mindenkinek tetszik, nem értem miért kellett rögtön rinyálni.
1.
1.
CreateeX
Király a demó, és egyre jobban tetszik az új Dante :D bírom a pofáját :D az első négy rész király volt, de hiszem hogy ez is lesz olyan jó :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...