DmC: Devil May Cry PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ninja Theory készítette el az új Devil May Cryt, a DmC a sorozat rebootja.
1352798680

Vergil is játszható karakter a DmC-ben

Nem elég, hogy Vergil visszatér az új Devil May Cry-ban, még játszható karakter is lesz, a dolog szépséghibája, hogy csak akkor bújhatsz bőrébe, ha megvásárlod a Vergil's Downfall című letölthető kiegészítőt. Cserébe több órányi akció vár Rád a társaságában.
1352721624

DmC - nosztalgiázóknak is tetszeni fog

Van, ami nem változik. A tősgyökeres Devil May Cry-rajongók közül néhányan foggal-körömmel ragaszkodnak ahhoz, hogy a Ninja Theory alkotása durván beletapos a sorozat hagyományaiba, abban viszont hasonlít az elődeire, hogy igazán mély és összetett kombókat használhatunk.
1352710800

Fejlesztői naplón a DmC

A DmC is megkapta az első fejlesztői naplóját, ám úgy tűnik, a játék készítői nem mertek kiállni a nyilvánosság elé, ezért inkább a szinkronszínészek kapták az első felvonás főszerepét. Mélyenszántó gondolatok következnek a Lilith és Mundus hangját adó aktoroktól, és a munkálatokba is betekinthetünk.
1352098830

DmC - ilyen lesz a Son of Sparda Edition

Nem kell félni a Devil May Cry-remake-től, az első vélemények alapján a Ninja Theory csapata rátalált az élvezetes játékmenet forrására. A leendő európai rajongók ráadásul egy pazar gyűjtői kiadásnak is örülhetnek, melyben mellékelik Dante nyakláncának replikáját is.
1351864849

Négy extra nehézségi szinttel jön a DmC

Az biztos, hogy nem fogunk unalmasan ásítozni, mialatt a DmC-vel játszunk. A fazonigazításon átesett Dante új kalandjában négy extra nehézségi szint között választhatunk, ha mindenképpen a kihívást keressük. A Ninja Theory most részletezte a különbségeket, néhány képet is mellékelt.
1350316841

Friss DmC-trailer, érkezik a demó

A Capcom elhozta New Yorkba a DmC-t is, ahol több érdekességet megtudhatunk a vadiúj arcot kapott Dante jövő évi kalandjáról. Jó hír, hogy az eredeti antagonista, Mundus is visszatér a játékban; ennek örömére új előzetessel gazdagodtunk, és már biztos, hogy lesz kipróbálható változat is.
1348148036

TGS 2012: Új látnivalók a DmC-ből

A Ninja Theory nagyban mutogatja Tokióban a DmC-t, ennek örömére egy új trailer és néhány szédítő kép futott be Dante megreformált kalandjából. Ebből kiderül, hogy hősünk öklét nem simán "ökölnek" hívják, hanem igazi fegyverként vonul fel - ennek neve Eyrx. Hűha!
1346150136

Újabb gameplay jelenetek jöttek a DmC-ből

Még egy Gamescom-anyag: noha a DmC kapcsán több látnivaló és információ is napvilágot látott két hete, a rendezvény előtt bemutatott gameplay demó felvétele csak most vált nyilvánossá. Ahogy az eddigiek, úgy a mostani jelenetek is furcsának tűnhetnek a korábbi részekhez képest...
1345528464

GC 2012: Az utolsó videócsokor

A hosszú hétvége folyamán is éreztük a Gamescom utóhatásait - számos mozgókép látott napvilágot olyan címekből, mint a DmC, a Splinter Cell: Blacklist, Far Cry 3 és a Counter-Strike: Global Offensive. Semmiről nem akarunk lemaradni, így ömlesztve nyújtjuk át az olvasóinknak!
1345280216

GC 2012: DmC dobozképek, jöhet a folytatás

A Gamescom alatt a Capcom producere hintette el egy interjúban, hogy a jövőben folytatódhat a DmC, a fejlesztők úgy építették fel újra a Devil May Cry-t, hogy maradjon némi plusz az univerzumban, amit később kiaknázhatnának. Emellett az Amazon jóvoltából a játék dobozképe is napvilágot látott.